FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pardubice jsou v domácím prostředí velice silné, spoléhají na Jeřábka, říká Radim Kučera

Pardubice jsou v domácím prostředí velice silné, spoléhají na Jeřábka, říká Radim Kučera Z n o j m o - Čtvrté venkovní utkání v aktuálním ročníku Fotbalové národní ligy zavede trenéra Radima Kučeru a jeho svěřence do Pardubice. Zde se budou modrobílé barvy snažit prolomit nepříznivou statistiku, kdy se nám zde v minulých sezónách nepovedlo získat ani bod. Našemu kouči navíc bude chybět pro karty útočník číslo 1 - Libor Žondra. Znojemský lodivod ale věří, že se hráči se situací poperou.

 
 
 

K dalšímu venkovnímu utkání zajíždíme do Pardubic. Mladý, možná trochu nenápadný tým, který však doma ještě neprohrál...
Pardubice se prezentují dobrou kombinační hrou. Mají to postavené na kvalitě Jeřábka. Je to nepříjemný soupeř, který je v domácím prostředí velice silný.


9. k. FNL
Sobota
3. Září
10:15 hod.
On-line Twitter

FK PARDUBICE

1.SC ZNOJMO FK

POD VINICÍ

Jak vnímáte to, že se nám na Pardubice vůbec nedaří? Doposud jsme tam nevyhráli...
Už jsem to tady zaregistroval, že se nám v Pardubicích nedaří. Uvidíme, jako asistent trenéra jsem s Opavou v Pardubicích remizoval. Je to vždy o tom, co předvedeme na hřišti. Statistiky mají určitou váhu, ale já věřím, že každá série jednou končí, a že přivezeme nějaký bod.

První Karviná hraje na půdě druhého Sokolova. Kalkulujete s touto situací?
Nekalkuluji vůbec. Nedívám se na to, jestli vyhraje Sokolov, Karviná nebo to bude remíza. Do Pardubic jedeme s cílem jako u každého utkání, udělat nějaké body. Čeká nás pochopitelně venku těžký soupeř, budu rád za každý bod. Ostatní výsledky sleduji až potom, co je kolo odehráno. Že bychom v tabulce mohli být první, takhle se nedá spekulovat. Soutěž je dlouhodobá, těžká.

Jak velkou komplikací je ztráta Libora Žondry (4 žluté karty pozn. red.)?
Pardubice o tom samozřejmě ví, že Libora nebudeme mít k dispozici. Pro nás je to nová situace, varianty máme, šanci dostanou jiní kluci...

Libor nastoupil doposud ve všech ligových utkáních v základní sestavě, pro soupeře tedy hodně neznámá, nečitelná situace?
Je to pro ně nečitelné. Situace se nějaký vyvíjí, vyvine. Jak jsem zmiňoval, šanci dostane někdo jiný, věřím, že se s tím popere. Když nemáme Libora budeme hrát pochopitelně něco jiného.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies