FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Rok 2014 ve dvanácti obrazech

Rok 2014 ve dvanácti obrazech Z n o j m o - hektičtější rok jsem jen těžko mohli zažít. Číslo 2014 znamenalo mnoho události, ať už příjemných nebo těch méně příjemných. Vybrali jsme dvanáct obrazů, které byly spojené s naším klubem a za chvíli již skončeným rokem 2014. Jsme rádi, že jsme mnoho události mohli prožít s vámi v dobrém i ve zlém - Společně!

 
 
 

Vašíčkův hattrick Jablonci

Březen, 19. kolo Gambrinus ligy, Stadion Srbská v Brně. Jablonec jsme smetli poměrem 4:0 a hrdinou utkání byl Václav Vašíček, který vstřelil hattrick. (Foto: Libor Duchoň)

Kalvoda třetím nejlepším trenérem

Leoš Kalvoda byl jedním ze strůjců znojemského zázraku. Podceňovaný tým dokázal držet i navzdory nepříznivým podmínkám do poslední chvíle v boji o udržení v první lize. Ne nadarmo byl zvolen třetím nejlepším trenérem Gambrinus ligy 2013/14. Po sezóně zamířil domů, trénovat Sigmu Olomouc. (Foto: Libor Duchoň)

Odchody dlouholetých opor

Trenér Leoš Kalvoda nebyl jediným, kdo opustil v létě náš klub. Výbornými výkony si řekli o prvoligová angažmá Vlastimil Hrubý, Jan Mudra a Josef Hnaníček. Zpět do své kmenové Sigmy Olomouc pak zamířil kanonýr Václav Vašíček. (Foto: fkjablonec.cz, fcslovanliberec.cz, 4Fsstudio)

Vlastimil Hrubý hráčem sezóny 1.SC

Fanoušci mohli volit po konci sezóny 2013/14 nejlepší hráče. Zvítězil u vás Vlastimil Hrubý.

Svatební radosti

Hned dva hráči 1.SC vstoupili v roce 2014 do manželského svazku - Todor Yonov a Tomáš Cihlář. (Foto: Libor Duchoň, Vercimak Photography)

Rekonstrukce stadionu

Na podzim byla dokončena velká část kýžené rekonstrukce fotbalového stadionu. Na podzim se to sice příliš nedařilo, ale nyní je v plánu z něj udělat nedobytnou tvrz.

Výhra na Sigmě

Podzim se nám sice moc nevyvedl, bylo v něm ale i několik výrazně světlých bodů. Například výhra 2:0 na Sigmě Olomouc.

Znojmo a čtyři Hráči kola Juniorské ligy

Juniorka dosáhla v roce 2014 několik pozoruhodných úspěchů. Jedním z nich je zvolení hned čtyř hráčů Hráčem kola Juniorské ligy. Ali Alaca se pak stal vůbec historicky nejmladším držitelem této ceny. (Foto: juniorskaliga.cz)

Rekordní série juniorky

Ve své druhé sezóně se juniorskému týmu povedlo výrazně vylepšit rekord v sérii neporazitelnosti. Na podzim to byla série sedmi zápasů bez prohry.

Skvělí fanoušci

V časech dobrých i v těch, kdy se nedařilo. Fanoušci byli v roce 2014 našim dvanáctým hráčem a to především při našem podzimním návratu na domovský stadion. (Foto: Josef Buršovský)

Mladé pušky

Mladé pušky o sobě daly výrazně vědět. Své debuty stihlo v roce 2014 několik mladých hráčů. V první lize Bronislav Stáňa a Petr Kirschner. Ve FNL pak Jiří Doleček, Jakub Andrejko, Jakub Honz, Jakub Pokorný, Kubilay Yilmaz, Lukáš Hrazdílek, David Ledecký.

Trenérské rošády

Tři trenéři vedli Znojmo v roce 2014. Po Leoši Kalvodovi, který se vrátil do Olomouce, převzal trenérský post Oldřich Machala. Toho v průběhu podzimu vystřídal Ludevít Grmela. (Foto: Libor Duchoň, Jakub Dubovský)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies