FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

All-stars podle hráčů 1.SC - Matúš Lacko

All-stars podle hráčů 1.SC - Matúš Lacko Z n o j m o - Svůj výběr all-stars samozřejmě vybíral i náš kapitán Matúš Lacko. Trend posledních sestav narušil rozestavením 4-1-4-1. A do své jedenáctky zvolil jednu novou tvář. Je jí ofenzivní záložník David Silva z Manchesteru City. Kapitánskou pásku po delším času navlékl opět Philippe Lahm z Bayernu Mnichov.

 
 
 

Matúš Lacko se nenechal strhnout posledními sestavami, kde dominovalo rozestavení 4-3-3 a zvolil 4-1-4-1. V bráně najdeme Manuela Neuera a v obraně s kapitánskou páskou Philippa Lahma. V obranné čtveřici je i Sergio Ramos s Realu Madrid. Tentokrát ovšem ne na stoperské pozici, ale na pozici levého beka.

V záloze registrujeme jedno nové jméno, jímž je španělský ofenzivní klenot David Silva. Ten tvoří pevnou dvojku se svým parťákem Yayou Tourém ze City. V ofenzivě samozřejmě nechybí ani Cristiano Ronaldo. Na hrotu útoku pak najdeme Zlatana Ibrahimoviće.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies