FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dobré ráno Znojmo - V přestávce nezahálíme ani na sociálních sítích

Dobré ráno Znojmo - V přestávce nezahálíme ani na sociálních sítích Z n o j m o - Facebook, twitter, Google+. Sociální sítě zkrátka patří v dnešní době již do života většiny lidí. Pozorní čtenáři a návštěvníci našeho webu jistě dobře ví, že na sociálních sítích nechybí ani 1.SC Znojmo FK. I v zimní přestávce intenzivně přidáváme obsah - novinky, reportáže, zajímavosti, fotky. Dovolenou jsme si rozhodně nevzali. Pokud tedy ještě nejste našimi fanoušky stránek a účtů na sociálních sítích, určitě se přidejte, i v době prosincové a zimní přípravy bude, co sledovat.

 
 
 

Není tajemstvím, že na sociálních sítích jsou dvěma vlajkovými loděmi naše facebook stránka a twitter účet. Jelikož se nehrají mistrovské zápasy, může to vybízet k tomu, že se nebude nic dít. Ne tak u nás. Každý den pracujeme na tom, abychom naše sociální sítě žily čilým životem. Na naší facebook stránce se objevuje spousta zajímavosti, které jsou návštěvníkům webu skryty, byť se je pak snažíme v určité míře vkládat i do článků zde na webu, a ani twitter účet není pozadu. Pokud i vy chcete být naprosto v obraze, stačí nás na facebooku liknout a na twitteru kliknout na tlačítko sledovat.

Mimo facebook stránky a twitter účtu máme také stránku na Google+, kde teprve začínáme a stále intenzivně vymýšlíme jaký speciálním obsahem se zde budeme prezentovat, abychom nekopírovali obsah z facebook stránky. Dalším bodem je pak Instagram, zde jsme také. Počínaje rokem 2015 chceme naši aktivitu zintenzivnit o několik řádů, což platí i pro náš Youtube klubový kanál, kde se zatím objevují v drtivě většině videorozhovory ze zápasů. Na Youtube se máte se startem zimní přípravy rozhodně na co těšit.

  • 1.SC Znojmo FK na facebooku: www.facebook.com/1scznojmo
  • 1.SC Znojmo FK na twitteru: www.twitter.com/1scznojmofk
  • 1.SC Znojmo FK na youtube: www.youtube.com/1scznojmo
  • 1.SC Znojmo FK na Google+: www.plus.google.com/1scznojmo
  • 1.SC Znojmo FK na instagramu: instagram.com/1scznojmofk
     
     
     
     
  • Podobné články
     
    Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies