FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dobré ráno Znojmo - Jaké budou Vánoce trenéra Petara Aleksijeviće?

Dobré ráno Znojmo - Jaké budou Vánoce trenéra Petara Aleksijeviće? Z n o j m o - Už za pouhý týden tu máme Štědrý den. Čas pohody, rozjímání a radosti. My jsme se zeptali, jaké budou Vánoce trenéra juniorky a asistenta trenéra A-týmu Petara Aleksijeviće. Srbský kouč žije už delší dobu zde v České republice, respektive na Moravě, k Srbsku ale samozřejmě stále silný vztah. Prozradil nám tak, že bude s rodinou slavit Vánoce dvakrát, zde a právě také v rodném Srbsku. Samozřejmě jsme se zeptali, zda je nějaký rozdíl mezi Vánoci v Srbsku a tady.

 
 
 

Blíží se vánoční svátky, jak je budete trávit?
Já mám dvoje Vánoce, budu je mít jednak. Manželka je Češka, takže budeme mít české Vánoce. Před Silvestrem pak odjedeme do Srbska. V Srbsku jsou pravoslavné Vánoce. My to máme tedy vždy tak krásně udělané, že máme dvoje Vánoce. Moc se na to těším. Vánoce budu trávit v rodinném kruhu s manželkou a malou dcerou a pak pojedeme k rodičům.

Je nějaký rozdíl mezi slavením Vánoc zde a v Srbsku nebo je to srovnatelné?
Rozdíl je jen v bramborovém salátu. (s úsměvem) Jinak je to jako tady, rybí polévka, ryba. V Srbsku je to víc společenské. Lidé chodí více ven, v Česku jsou všichni více doma, ale to je dáno mentalitou obou národů.

Už jste zmínil, že se na Vánoce moc těšíte. Co pro vás Vánoce znamenají?
Vánoce jsou nekrásnější svátky, které mohou být, v každé rodině.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies