FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

All-stars podle hráčů 1.SC - David Helísek

All-stars podle hráčů 1.SC - David Helísek Z n o j m o - Na rubriku All-stars podle hráče 1.SC je už jistě zvyklí, tento výběr pak bude trochu speciální v jedné věci. David Helísek totiž trval na tom, že zvolí i lavičku náhradníků a tam co jména, to osobnost a skvělý fotbalista. Ale pojďme k základní sestavě, tam David vybral dva nové hráče Di Máriu a Piquého. Kapitánem pak zvolil Yayu Tourého z Manchesteru City.

 
 
 

David Helísek spoléhá na rozestavení 4-1-4-1 a v sestavě pak na oba zřejmě nejlepší fotbalisty světa současnosti Ronalda a Messiho. Poprvé si do all-stars výběrů proklestil cestu stoper Gerard Piqué z Barcelony.

Jako kapitán povede jedenáctku velice komplexní záložník z Pobřeží Slonoviny Yaya Touré, který kryje záda čtyřčlenné zálohy vpředu. Zajištěna je tedy jak podporu útoku, tak podporu defenzivy.

David pak trval na tom, že vybere i lavičku náhradníků a můžete posoudit sami, že stojí zato. A navíc to velmi dobře ladí i na papíře.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies