FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

All-stars podle hráčů 1.SC - trenér Petar Aleksijević

All-stars podle hráčů 1.SC - trenér Petar Aleksijević Z n o j m o - Ani v neděli nemůže chybět naše prosincová rubrika. Tentokrát svoji jedenáctku nesestavil nikdo z hráčů, ale slovo dostal trenér juniorky a asistent trenéra A-týmu Petar Aleksijević. U bývalého brankáře nás samozřejmě hodně zajímalo právě obsazení tohoto postu a srbský kouč neváhal ani chvíli. Jeho allstars tým tak povede s céčkem na ruce brankář Gianluigi Buffon.

 
 
 

Není tajemstvím, že před trenérskou dráhou hájil Petar Aleksijević tři tyče. A právě brankářský post hraje v jeho sestavě velkou roli, jelikož je to kapitánské místo. „Neuer měl opravdu skvělý rok, ale musíme brát v potaz i předchozí sezóny a celkově mi jasně vychází Gianluigi Buffon z Juventusu,“ ozřejmil svůj výběr charismatický kouč.

V jeho sestavě nechybí jeden z jeho krajanů, na pozici krajního obránce totiž zvolil srbského reprezentanta Branislava Ivanoviće z Chelsea, ani nad touto volbou dlouho nepřemýšlel. V obraně se vůbec objevilo dost nových jmen. Poprvé třeba Schmelzer z Dortmundu a pilíř zadních řad Atletica Madrid Diego Godín.

Záloha to je zkušenost sama - Alonso, Pirlo Modrić. Drajv pak celému seskupení dodává hvězdné útočné trio Ronaldo-Ibrahimović-Robben.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies