FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

All-stars podle hráčů 1.SC - Libor Žondra

All-stars podle hráčů 1.SC - Libor Žondra Z n o j m o - Doposud vybírali svoji all-astars sestavu pouze hráči defenzivní, nyní přišel poprvé na řadu útočník - Libor Žondra. Ten opět rozšířil pestrost hráčů, vůbec poprvé se objevuje hvězdný Neymar z Barcelony a s ním výčet nových jmen nekončí, což ostatně můžete posoudit. Dostalo se i na jednu brankářskou legendu.

 
 
 

Libor Źondra zvolil v současnosti jedno z nejpoužívanějších rozestavení 3 - 2 -3 - 1. S tím rozestavením například vyhrálo Německo mistrovský titul letos v červenci v Brazílii. Sestava se opírá v bráně o hrající legendu Gianluigiho Buffona, jednoho z nejlepších, ne-li vůbec nejlepšího brankáře posledních patnácti let.

V defenzivě registrujeme jedno nové jméno, jímž je krajní ofenzivní obránce Dany Alves z Barcelony. Ten není z katalánského týmu sám, poprvé se v některém z výběrů allstars objevuje Neymar. Dalším novicem je pak Bastian Schweinsteiger, který tvoří záložní duo se svým parťákem z německém reprezentace Toni Kroosem.

Na hrotu útoku vybral Libor velkou individualitu - Zlatana Ibrahimoviće z PSG. Švédský útočník navíc celé sestavě velí jako kapitán.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies