FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

All-stars podle hráčů 1.SC - Jakub Pokorný

All-stars podle hráčů 1.SC - Jakub Pokorný Z n o j m o - Další all-stars sestavu vybíral kapitán juniorky a také člen A-týmu Jakub Pokorný. Ten dal "červenou kartu" všem dosavadním stálicím. V jeho sestavě tak nenajdete Neuera, Lahma, Robbena, ani Ronalda, přesto je to jedenáctka nesmírně silná. Jakub se spoléhá především na hráče s Premier League, což ostatně můžete posoudit sami.

 
 
 

Jako vůbec první vystavil Jakub Pokorný svoji sestavu více na obraně. „Budu se spoléhat na pečlivou defenzivu a v útoku na rychlé smrtící brejky.“ V Jakubovi se také nezapřel fanoušek Premier League, hned sedm hráčů je totiž z této kvalitní a zřejmě nejsledovanější fotbalové ligy na světě.

Poprvé se také v bráně objevil místo Manuela Neuera někdo jiný. Mezi tři tyče postavil talentovaný znojemský obránce Hugo Llorise z Tottenhamu a před něj vystavil trojčlennou hráz Ramos, Kompany, Koscielny. V sestavě byste nenašli ani další předchozí stálice - Robbena, Ronalda, Lahma. Přesto je to jedenáctka nabitá exkluzivními jmény. Kroos a Yaya Touré plní roli defenzivních štítů a toto duo působí na papíře opravdu jako zeď.

Trio záložníků v ofenzivě pak mluví za sebe. Konstruktivní Özil a na krajích bleskurychlá křídla Hazard s Balem. V útoku se stará o góly duo Agüero, Sánchez.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies