FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dobré ráno Znojmo - Na snídani raději sladké, říká Dan Odehnal

Dobré ráno Znojmo - Na snídani raději sladké, říká Dan Odehnal - Minulý týden jsme se ptali na jeho rána a snídani Jiří Dolečka, ani tento týden podobný rozhovor v naší nové rubrice Dobré Ráno Znojmo nechybí. Vyzpovídali jsme v tomto ohledu obránce Daniela Odehnala, který prozradil i něco na své spoluhráče. A jeho obvyklá snídaně? „Ráno na salámy moc nejsem, takže si dám raději něco sladkého,“ nastínil.

 
 
 

Jsi ranní ptáče nebo si raději přispíš?
Ranní ptáče určitě ne. (s úsměvem) Asi jako všichni si rád přispím, ale když musím vstávat, tak mi to žádný větší problém nedělá.

Když je o tom řeč, je v týmu vůbec někdo, o kom se dá říct, že ranní ptáče?
Myslím si, že Heli (David Helísek pozn. red.) toho moc nenaspí. On už je ten starší hráč. (smích) Navíc dojíždí z Brna, takže musí vstávat o hodinu dřív. Takže celkově všichni kluci z Brna jsou taková raní ptáčata.

Koho bys naopak uvedl jako největšího spáče?
To bych řekl asi Ledyho. (David Ledecký pozn. red.) Má to domů daleko, takže bydlí ve Znojmě a nemá toho tady moc co dělat, když není trénink, tak se asi válí na posteli. (smích)

Jaká je tvoje obvyklá snídaně, pokud tedy snídáš?
Určitě snídám, dříve tomu tak nebylo, ale naučil jsme se snídat pravidelně, protože je to potřeba. Zvláště, když sportujete a máte dopoledne trénink. Nejlepší jsou nějaké rychlé sacharidy, banán, cereálie.

Takže to bereš spíše pragmaticky a ne na co máš zrovna chuť?
To zase ne. Ale ráno na salámy moc nejsem, takže si dám raději něco sladkého.

Noviny už zřejmě nejsou moc v kurzu, ale máš to ráno tak, že si přečteš, buď zmíněné noviny nebo zprávy na internetu?
Záleží podle toho, v kolik je ráno trénink. Když mám čas, tak si na internetu počtu. Ale když je trénink třeba v devět, tak si raději čtvrt hodinu přispím, než abych vstával a ještě si něco četl. (s úsměvem)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies