FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dobré ráno Znojmo - Střípky ze zákulisí sezóny 2013/14

Dobré ráno Znojmo - Střípky ze zákulisí sezóny 2013/14 Z n o j m o - Dnes ráno jsme si připravili pár fotek, které uvízly v našem archivu a až na některé výjimky nebyly nikdy publikovány. Můžete se tedy například podívat, jak vypadalo naše redaktorské stanoviště při utkání na Spartě Praha, či jaká byla trenérská místnost před rekonstrukcí znojemského stadionu. Zblízka si také prohlédnout pozici pro komentátory ČT na Andrově stadionu v Olomouci.

 
 
 

Novinářská tribuna na stadionu Sparty Praha a naše redaktorské místo. Tady někde podle nálepky sedávala před námi i redakce Viktorie Plzeň.

Přenosový vůz před Edenem před naším utkáním se Slavií Praha.

Komentátorské místo České televize na Andrově stadionu v Olomouci při našem utkání v Synot lize proti Sigmě Olomouc. Komentátor ČT David Kozohorský a fotbalový expert a bývalý skvělý útočník Václav Daněk.

Místo trenéra Leoše Kalvody v klubovém autobuse a jeho sako.

Místnost trenérů ještě před rekonstrukcí znojemského stadionu.

Jan Mudra se rozcvičuje před jedním z našich "domácích" zápasů v útrobách stadionu na Srbské v Brně.

Přenosové vozy České televize před jarním utkáním Synot ligy se Sigmou Olomouc,

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies