FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vzpomínka na Synot ligu. V poháru nás čeká derby se Zbrojovkou Brno

Vzpomínka na Synot ligu. V poháru nás čeká derby se Zbrojovkou Brno Z n o j m o - Velká a velice zajímavá bitva nás čeká v rámci třetího kola Poháru FAČR. Na domácím hřišti přivítáme devátý celek Synot ligy Zbrojovku Brno. S tou jsme ještě v minulé sezóně zápolili a prvoligové body. Nyní se tedy opět střetáváme jako soupeři v poháru. Atraktivní utkání zápas má naplánovaný výkop na středu 16:00.

 
 
 

Zbrojovka Brno je v tabulce na devátém místě a zatím dává zapomenout na trápení z loňského podzimu, byť v poslední dvou zápasech prohrála. Měla ale těžký los, doma po vyrovnaném boji podlehla Plzni a venku vysoko prohrála s Mladou Boleslaví. Brno si tak jistě bude chtít vylepšit náladu právě v poháru. V něm přešlo v druhém kole přes třetiligovou Třebíč. Trenéru Kotalovi budou vedle dlouhodobě zraněného Markoviće scházet reprezentanti Malík se Sýkorou a lehce zraněný Lutonský. V brance dostane místo Hladého šanci Doležal.

1.SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno
Středa 8.10.2014 (16:00 hod.)

Náš tým má za sebou nesnadné období, přesto mohlo být po neděli veseleji. Výhra se Zlínem ale unikla v posledních vteřinách. Dobrou zprávou je, že tým už nemusí být v azylu v hale TJ a má vlastní kabinu v rekonstruovaném stadionu. Trenér Machala bude postrádat nemocného brankáře Jiřího Dolečka, a také Tomáše Cihláře, který se postupně zapojuje do tréninku.

TRENÉŘI PŘED ZÁPASEM

OLDŘICH MACHALA (ZNOJMO): Čeká nás hodně atraktivní soupeř, bude to derby. Zbrojovka má velice kvalitní tým. Já věřím, že přijde početná návštěva. Pokusíme se udělat vše možné, abychom postoupili dál.

VÁCLAV KOTAL (BRNO): Znojmo vnímám jako prvoligový tým. Podívejte se, jak týmy z této soutěže hrají v poháru vyrovnané partie s těmi z první ligy. Nečeká nás nic jednoduchého, jen koncentrovaný výkon na úrovni první ligy nás může posunout dál. A postup je naším cílem. (zdroj: Jan Hrábalek/fczbrno.cz)

Důležité informace pro fanoušky hostů!

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies