FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu za námi

Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu za námi Z n o j m o - Dlouho očekávaný okamžik se stal realitou. Slavnostní otevření nově zrekonstruovaného stadionu proběhlo 4. října od 10:00, celá akce trvala až do 14:00, kdy si mohli návštěvnicí prohlédnout stadion a získat podpis fotbalistů 1.SC Znojmo FK, či povzbudit naše mládežnické týmy U12 a U13.

 
 
 

Slavnostní otevření začalo podle plánu od 10:00. V tuto chvíli také byla na stadionu největší koncentrace návštěvníků, kteří ale proudili až do čtrnácté hodiny, kdy bylo ukončení. Akci zahájili úvodním slovem starosta města Znojma Vlastimil Gabrhel, tisková mluvčí radnice Zuzana Pastrňáková, hejtman JMK Michal Hašek a premiér ČR Bohuslav Sobotka. Z celkové částky blížící se 50 miliónům se město Znojmo podílelo na rekonstrukci třemi milióny, zbývající finance poskytl Jihomoravský kraj a z největší a hlavní části pak Ministerstvo školství a tělovýchovy.

Návštěvníci si mohli prohlédnout část útrob zrekonstruovaného stadionu, například kabinu A-týmu a VIP prostory. Součástí programu byla také autogramiáda 1.SC Znojmo FK, na níž se postupně podepisovali Todor Yonov, Roman Hříbek, Tomáš Cihlář, Matúš Lacko, Jakub Andrejko, Jiří Doleček, Martin Hudec, Daniel Odehnal, Jan Pázler, Libor Žondra, David Ledecký a Miro Kovačić. Všichni si tak mohli přijít pro podpis a pro nový týmový plakát.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies