FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U17, U16: Proti Opavě se o víkendu doma nedařilo

Z n o j m o - O víkendu do Znojma přicestovala Opava a zpátky domů se bohužel vracela se stoprocentní úspěšnosti. Soupeře ze Slezska totiž polehla naše U16 i U17. Šestnáctka prohrála jen těsně, když rozhodoval jediný gól. Prohra sedmnáctky už byla daleko výraznější, přičemž do vedení šel jako první náš tým, pak se ale strhla opavská lavina a bylo po naději na body.

 
 
 

U17

8.k. / 1.SC Znojmo FK - Opava 1:7 (0:0)

Sestava Znojmo: Trmal - Jordán, Švejda, Svoboda, Kulíšek - Garčic, Fessl, Šmíd, Švejkar - Vávra, Procházka (Chráscina, Novák, Moravec, Anderle)

Opava se v tabulce nacházela v těsném kontaktu s naším týmem a nakonec to byla ona, která zápas lépe zvládla. Přitom jsme šli do vedení ve druhé půli jako první. Pak ale bohužel přišla opavská smršť, která znamenala sedm gólů v naší síti..


U16

8.k. / 1.SC Znojmo FK - Opava 0:1 (0:1)
Branky Znojma:
Švejkar

Sestava Znojmo: Koukal - Koch, Kormoš, Novotný, Křivánek - Jaroš, Moravec, Priml - Švarc, Burda, Novák (Bohdálek, Stupár, Valenta)

Šestnáctka Opavě doma statečně vzdorovala i přes řadu šancí, které si soupeř dokázal vypracovat. Měl k dispozici dokonce i penaltu, kterou však neproměnil. O osudu utkání rozhodl jeden jediný gól. Náš tým prohrál po dvou domácích výhrách.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies