FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hlasy v médiích před zápasem s Olomoucí

Hlasy v médiích před zápasem s Olomoucí O důležitém záchranářském zápase 29. kola Gambrinus ligy Olomouc - Znojmo se samozřejmě v tomto týdnu hodně mluvilo a média byla ve střehu. V tomto článku vám nabízíme takové krátké shrnutí některých ohlasů k utkání, které se objevily v tisku.

 
 
 

RADIM NEPOŽITEK (ZÁLOŽNÍK OLOMOUCE) - Určitě jsem nechtěl, aby došlo k téhle situaci. Kdybych byl zdravý a nstoupil, bylo by to pro mě hodně zvláštní utkání. Jsem hráč Olomouce, proti Znojmu bych měl ale smíšené pocity. Přece jen jsem tam něco odehrál a pořád tam mám kamarády.

Byl bych rád, kdyby se nám povedlo vstřlit rychlý gól, jenž by nás uklidnil. Proti Baníku jsme dali dokonce dva, ale stejně jsme ten zápas prohráli... Tak snad to nyní bude klidnější. Je ale skoro jisté, že kdo prohraje, ten sestoupí. (zdroj: Ondřej Huml/gambrinusliga.cz)

JOSEF LÉBR (SPOLUMAJITEL SIGMY OLOMOUC) - Pořád si nechci připouštět, že bychom sestoupili, ale musíme prostě udělat nějaké body. Chtěl bych požádat fanoušky, aby zapomněli na devadesát minut na svoje výhrady vůči komukoliv a fandili, jak nejlépe umí. Láme se budoucnost klubu. (zdroj: Jiří Fišara/deník.cz)

JAN MUDRA (OBRÁNCE ZNOJMA) - Na zápas se těšíme. Víme, že to není obyčejné utkání, ale že jde o hodně. Připravujeme se na ně, ale že bychom kvůli tomu nespali? To ne.

Je pravda, že když hrajeme proti týmům, jako je Plzeň nebo Sparta, víme, odkud hrozí nebezpečí. U Olomouce je to jiné. Mohou hrát špatně, ale stejně tak proti nám můžou předvést výborný výkon. Teď navíc byla dvoutýdenní přestávka. Pro Sigmu jsme ale stejně obtížně předvídatelní jako ona pro nás. Bude to zajímavé. (zdroj: Michal Čejka/deník.cz)

VÁCLAV VAŠÍČEK (ÚTOČNÍK ZNOJMA) - Jsem ve Znojmě a Olomouci nedám nic zadarmo. Jsem rád, že mi dali ve Znojmě možnost hrát. A já se jim snad nějakými góly odvděčil. (zdroj: Jan Daněk/idnes.cz)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies