FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 pokračuje ve skvělé domácí jízdě

Z n o j m o - Pořádně nabitý byl pro mládežnické týmy minulý týden. Většina z nich totiž odehrála v týdnu hned dva zápasy. To ale nebyl případ U19, která sehrála jeden duel a na hřišti v Únanově potvrdila skvělou domácí formu proti Břeclavi, o čemž vypovídalo i skóre. Ostatním celkům už se tolik nedařilo. Jako nemesis se ukázalo o víkendu hlavně Slovácko, které sebralo body vyjma A-týmu také čtyřem mládežnickým celkům.

 
 
 

U19

23. kolo / 1.SC Znojmo FK - RSM Hodonín 5:0 (3:0)
Branky Znojma: Bogner 2, Slavík 2, Hrazdílek.

Pokud by Znojmo hrálo pouze v domácím prostředí, bylo by naprosto neohrožené. Doma mají totiž svěřenci trenéra Kafky famózní formu - sedmi zápasovou sérii vítězných zápasů. O uplynulém víkendu to schytal Hodonín. Skóre z posledních tří utkání na vlastním hřišti je také impozantní 17:1! Zbývá jediné, přetavit skvělou formu i na venkovní kolbiště. Znojmo se nachází čtyři kola před koncem ligy na šesté pozici.


U17

27. kolo / FC Hlučín - 1.SC Znojmo FK 2:0 (1:0)

1.SC Znojmo FK: Kříž M. - Tofl, Hříbek, Dobrovolný, Macan (55. Svoboda) - Tuza (30. Holas), Ondrák (60. Ondrovčák), Kříž J., Flachs - Landšperský, Fukal.

U sedmnáctky platí to stejné jako u starších kolegů. Doma skvělá vizitka, kterou se však nedaří přenést do utkání na hřištích soupeřů. Nepovedlo se to ani v Hlučíně. Klíčovým momentem utkání byla zřejmě inkasovaná branka těsně před přestávkou.

Trenér Znojma Miroslav Paul - S výkonem nejsem spokojený. K utkání jsme nepřistoupili správně. Domácí byli všude o krok dříve jak my a lépe kombinovali, i tak jsme měli několik možností vstřelit branky. Inkasovali jsme těsně před poločasem po individuálních chybách. Druhý gól jsme dostali před koncem, když jsme se snažili vyrovnat a soupeř z brejku rozhodl. Hráči mě svým přístupem v dnešním utkání zklamali.


U16

27. kolo / FC Hlučín - 1.SC Znojmo FK 6:0 (1:0)

1.SC Znojmo FK:: Anderle - Kulíšek, Fiala, Dufek, Tóth - Jordán, Procházka, Švejda (53. Matěj), Švejkar - Foist (30. Bálka), Bastl.

Řada absencí trápila před zápasem v Hlučíně U16. Na hřišti se to také nakonec projevilo. Byť oslabená sestava v první půli statečně držela krok, v té druhé už na soupeře nestačila. Znojmo čeká na výhru sedm zápasů.

Trenér Znojma Miroslav Steinhauser - K utkání jsme odcestovali v zdecimované sestavě. Tým je poznamenán mnohočetnými zraněními a na hře je to znát. V první půli jsme s kvalitním soupeřem drželi ještě krok, ale ve druhém poločase jsme již doplatili na úzký kádr a na horší kvalitu hráčského materiálu, než měl k dispozici soupeř. Domácí vyhráli zaslouženě


U15

17. kolo / Městský SK Břeclav - 1.SC Znojmo FK 2:2 (1:1)
Branky Znojma: Bořil, Švarc .

1.SC Znojmo FK: Koukal - Novotný, Křivánek, Kormoš, Škarka - Adámek, Moravec, Burda, Koch - Bořil, Švarc (Novák, Turek, Rehberger, Valenta).

25. kolo / 1.FC Slovácko - 1.SC Znojmo FK 5:1 (4:1)
Branky Znojma: Čech, Bořil, Moravec.

1.SC Znojmo FK: Koukal - Křivánek, Novotný, Kormoš, Škarka - Turek, Čech, Burda, Valenta - Bořil, Novák.

Znojmo čekaly v týdnu dva zápasy venku. Z těchto utkání se povedlo vydolovat jeden bod za remízu v Břeclavi. Na Slovácku pak vyšli svěřenci trenéra stejně jako A-tým naprázdno. V tabulce je Znojmo na 11. pozici se ziskem 25 bodů.


U14

17. kolo / Městský SK Břeclav - 1.SC Znojmo FK 1:4 (1:2)
Branky Znojma: Veselý 3, Dolejší.

1.SC Znojmo FK: Novotný (36. Pigal) - Slabý, Bohdálek, Pacula (28. Šimka), Beneš - Chaloupka (36. Sivera), Dolejší, Kochan, Stupár - Veselý, Merhaut

Znojmo potvrdilo roli papírového favorita a ve středeční dohrávce si poradilo se čtrnáctou Břeclaví. V první půli to vypadalo na velice těžký zápas, v té druhé už ale měl náš tým vše pod kontrolou.

Trenér Znojma Libor Palička - První půli jsme prospali. Hráli jsme nesoustředěně a dovolili jsme soupeři se dostat do několika šancí a vstřelit jednu branku. Ve druhé půli po prostřídání a změně rozestavení jsme už soupeři nedovolili vůbec nic. Zlepšenou hrou a kombinací jsme zápas otočili. Zaslouženě jsme utkání dovedli do vítězného konce.

25. kolo / 1.FC Slovácko - 1.SC Znojmo FK 4:1 (1:1)
Branky Znojma: Stupár.

1.SC Znojmo FK: Novotný - Beneš (45. Tóth), Pacula, Bohdálek, Sivera - Slabý, Dolejší, Kochan (56. Urban), Merhaut, Stupár (51. Chaloupka) - Veselý.

Stejným výsledkem jako v Břeclavi skončilo i utkání na Slovácku, ovšem bohužel v opačném gardu. Na hřišti druhého týmu tabulky se svěřencům trenéra Paličky dařilo držet krok s velkým favoritem první půli, která skončila vyrovnaným výsledkem. V tomu druhém už ale dominovali domácí.

Trenér Znojma Libor Palička - V první půli jsme dokázali držet s favoritem krok. Dostali jsme se do vedení a měli dostatek sil, abychom zachytávali rychlé útoky domácích. Ve druhém poločase se prokázala síla a kvalita soupeře, který nám do konce utkání nepůjčil míč a zaslouženě zvítězil.


U13

17. kolo / Městský SK Břeclav - 1.SC Znojmo FK 3:18
Branky Znojma: Kaššai 5, Kohoutek 4, Beno 2, Ošťádal 2, Pospíšil V. 2, Daniel, Vespalec, Neumann.

1.SC Znojmo FK: Šnepfenberg, Čech - Peřinka, Neumann, Novák, Daniel, Beno, Ošťádal, Bohatý, Bauer, Turek, Citterberg, Kohoutek, Kaššai, Pospíšil O., Vespalec, Pospíšil V., Cabák.

I třináctka odehrála v minulém týdnu dva zápas. V tom prvním, nedala Břeclavi sebemenší šanci a zvítězila přesvědčivě vysokým rozdílem.

Trenér Znojma Miroslav Turek - Zaslouženě jsme zvítězili. Celé utkání jsme hru kontrolovali a vyzkoušeli jsme si mnoho kombinačních věcí, které nám pomohou do dalších utkání. Hráči utkání vzali zodpovědně a tomu také odpovídá výsledek.

25. kolo / 1.FC Slovácko - 1.SC Znojmo FK 20:11

1.SC Znojmo FK: Šnepfenberg, Čech - Pospíšil O., Šimeček, Neumann, Novák, Daniel, Fousek, Ošťádal, Bohatý, Bauer, Turek, Citterberg, Vespalec, Kohoutek, Pospíšil V., Špaček, Kaššai.

Velká přestřelka se strhla na Slovácku, bohužel však nakonec pro náš tým se špatným koncem, i přesto se rozhodně za svůj výkon nemá náš tým stydět.


U12

17. kolo / Městský SK Břeclav - 1.SC Znojmo FK 6:3
Branky Znojma: Štancl, Prodělal, Tumurbaatar.

1.SC Znojmo FK: Ferenci, Polepil - Kašpárek, Špaček, Szwieczek, Gold, Vlček, Tumurbaatar, Svitok, Morong, Auer, Vašina, Cabák, Frühauf, Prodělal, Stehlík, Ondra, Čížek, Štancl, Hřebabecký, Bojanovský.

Trenér Znojma Jiří Kotlán - Oproti minulému utkání hodnotím utkání negativně. Hráli jsme bez zaujetí pro hru, bez bojovnosti a nasazení. Nevytvořili jsme si takřka žádnou příležitost a fotbalovost jsme neukázali vůbec žádnou. Soupeř byl určitě k poražení.

25. kolo / 1.FC Slovácko - 1.SC Znojmo FK 35:3
Branky Znojma: Štancl, Prodělal, Tumurbaatar.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies