FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Rok 2013 v dvanácti obrazech

Rok 2013 v dvanácti obrazech Za pár hodin již bude rok 2013 minulostí. Co znamenal pro 1.SC Znojmo FK? Prozatím nejlepší rok v dosavadní klubové historii. My jsme vybrali dvanáct důležitých okamžiků, které rámovaly rok 2013, a že jich bylo opravdu hodně.

 
 
 

Na začátku roku posílila Znojmo velká hvězda v podobě bývalého reprezentanta Marka Heinze. Jeho góly pak vydatně pomohly Znojmu k postupu do Gambrinus lize. Útočník v klubu skončil po dohodě v průběhu podzimu, v té době se Jihomoravanům nedařilo. (Foto: Libor Duchoň)

Zápas s Mostem, vítězství 3:0 a dvě kola před koncem Fotbalové národní ligy již jistý postup do Gambrinus ligy. (Foto: Libor Duchoň)

Poslední dva zápasy FNL se sice již jistému postupujícímu nevyvedli, ale i tak náš tým udržel první místo v tabulce a mohl se radovat z poháru. (Foto: Libor Duchoň)


Premiérový zápas Znojma v první lize a hned premiérový bod a také první gól, jeho autorem byl Patrik Hrošovský. (Foto: Libor Duchoň)


Svoji premiéru si odbylo Znojmo i v Juniorské lize a hned v prvním kole slavila výhru 4:3 nad Varnsdorfem. (Foto: Libor Duchoň)

Václav Tomeček se hattrickem do sítě Táborska v Juniorské lize zasloužili o to, že byl zvolen Hráčem kola. (Foto: Libor Duchoň)

Hřiště na ČAFCE, kde mají své domoviště mládežnická mužstva dostalo novou tvář a byly také zrekonstruováno zázemí. (Foto: DENÍK/Jiří Marek)

Znojemský odchovanec Martin Hudec se po dlouhých letech vrátil tam, kde fotbalově vyrůstal, tedy do Znojma. (Foto: Roman Kantor)

První "domácí výhra" v brněnském azylu. Znojmo porazilo Mladou Boleslav 2:0. (Foto: Roman Kantor)

Na začátku listopadu začala rekonstrukce znojemského stadiónu. Jako první byl na řadě trávník.

V rámci Trophy Tour zavítal do Znojma pohár pro vítěze Gambrinus ligy. Trofej se společně s hráči vydala i do znojemské nemocnice.

Podle trenéra Leoše Kalvody nejlepší výkon v Gambrinus lize. Znojmo dokázala vyhrát venku nad třetím týmem tabulky - Teplicemi. (Foto: Deník/Karel Pech)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies