FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Přípravka doma obsadila v rámci Zimní ligy druhé místo

Přípravka doma obsadila v rámci Zimní ligy druhé místo Z n o j m o - V rámci Zimní ligy přípravek se v sobotu uskutečnil halový turnaj ve Znojmě. Pod dohledem trofeje pro vítěze Gambrinus ligy zápolilo sedm týmů o vítězství. Domácí tým nezklamal a opět skončil na stupních vítězů. O prvenství ho připravilo pouze horší skóre a turnaj tak vyhrála Sigma Olomouc. Právě zápas 1.SC s Olomoucí patřil mezi ozdoby turnaje.

 
 
 

HERNÍ SYSTÉM: Sedm týmů každý s každým. Jedno utkání 1x16 minut. Počet hráčů 1+5.

TÝMY: 1.SC Znojmo, Zbrojovka Brno, Sigma Olomouc, Svratka, Prostějov, Bystrc, Tišnov.

Zimní liga měla tuto neděli na programu již v pořadí třetí halový turnaj přípravek (ročník 2004 a mladší). Pořadatelství se tentokrát ujalo 1.SC Znojmo, které na předchozích dvou turnajích obsadilo 2. (turnaj Olomouc) a 1. místo (turnaj Prostějov). Na domácí půdě samozřejmě chtělo na tyto úspěšné výsledky navázat. Hned ve svém prvním utkání narazilo Znojmo na Sigmu Olomouc, tedy dva velcí favorité celého turnaje. Dramatický zápas nakonec skončil remízou 2:2, kdy vyrovnávající trefu zařídil dokonce znojemský gólman Vojtěch Jakubec trefou přes celé hřiště!


Utkání 1.SC Znojmo - Sigma Olomouc, které nakonec skončilo remízou 2:2.

V dalším průběhu sbíralo Znojmo v podstatě pouze výhry. I to však mělo jednu výjimku. V předposledním kole totiž 1.SC remizovalo se sympaticky hrajícím týmem Svratky. Na konci turnaje tak byly dva týmy se stejným počtem bodů. Olomouc a Znojmo nakonec rozsoudilo skóre. O pouhou jednu branku ho měla lepší Sigma a tak se mohla radovat z vítězství v turnaji. Znojmo obsadilo druhou pozici. A třetí možná překvapivě, ale zaslouženě, skončil tým Svratky.

Zápasy Znojma:

1.SC Znojmo - Olomouc   2:2
1.SC Znojmo - Zbrojovka 1:0
1.SC Znojmo - Prostějov 2:0
1.SC Znojmo - Tišnov    4:0
1.SC Znojmo - Svratka   2:2
1.SC Znojmo  -Bystrc    3:0

Konečné pořadí turnaje:

1. Sigma Olomouc    14 bodů, 15:4
2. 1.SC Znojmo      14 bodů, 14:3
3. Svratka           9 bodů,  8:6
4. Zbrojovka         8 bodů,  6:8
5. Tišnov            6 bodů,  3:8
6. Prostějov         2 body,  1:7
7. Bystrc            2 body,  1:11

SESTAVA 1.SC ZNOJMO: Vojtěch Jakubec, Ondřej Cakl, Jakub Košíček, Petr Kselík, Daniel Kazyk, Adam Ryška, Adam Bartoněk, Tomáš Řeřucha, Petr Železný, Tomáš Navrátil, Pavel Šuba, Radim Štola. Trenéři: Milan Bartoněk a Milan Štola.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies