FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pohár pro vítěze Gambrinus ligy zavítal do Moravského Krumlova

Pohár pro vítěze Gambrinus ligy zavítal do Moravského Krumlova M o r a v s k ý K r u m l o v - Ráno byla trofej nejprve k vidění v Hale TJ Znojmo při fotbalovém turnaji pro ročník 1994 a mladší hráče. Odpoledne pak podnikla v doprovodu technického manažera Karla Hodáka a hráčů Daniela Odehnala a Romana Hříbka cestu do Moravského Krumlova. Tam byl pohár představen na náměstí TGM návštěvníkům Krumlovského adventu.

 
 
 

HALA TJ ZNOJMO

Dvoudenní pouť načal pohár pro vítěze Gambrinus ligy stejně jako při své první návštěvě v hale TJ Znojmo, kde se konal žákovský fotbalový turnaj ročníku 1994 a mladších hráčů. Turnaje se účastnilo sedm týmů včetně domácího 1.SC Znojmo. Na trofej se tak mohli podívat mladí fotbalisté Sigmy Olomouc, Bystrce atd. Pokochat se trofejí samozřejmě mohla i veřejnost.


Někteří návštěvníci haly TJ Znojmo neodolali a pohár si museli vyfotit.

MORAVSKÝ KRUMLOV

Odpolední program pak obsahoval cestu do Moravského Krumlova, kde byl pohár představen v rámci Krumlovského adventu. Výpravu čítající technického manažera klubu Karla Hodáka a hráče A-týmu Romana Hříbka s Danielem Odehnalem přivítal srdečně na hlavním pódiu starosta Moravského Krumlova Mgr. Tomáš Třetina. „Jsem velmi rád, že znojemští fotbalisté přivezli trofej ukázat do Moravského Krumlova,“ je to pro nás jedinečná možnost vidět pohár na vlastní oči.


I v Moravském Krumlově se mohli návštěvníci s trofejí vyfotit.

Takže pojďme následovně zleva: Roman Hříbek, pohár, Daniel Odehnal, technický manažer klubu Karel Hodák a starosta Moravskému Krumlova Mgr. Tomáš Třetina.

Po přivítání na pódiu pak přišla možnost pro všechny návštěvníky vyfotit se s pohárem, či přítomnými fotbalisty a nebo vše dohromady. Dan s Romanem pak také rozdávaly autogramy, o které byl velký zájem.


Roman Hříbek při své podpisové činnosti.

A ještě jedno foto na závěr.

PROGRAM NEDĚLE

V neděli přijde na řadu zlatý hřeb, a to prezentace poháru na hlavním pódiu na Horním náměstí v rámci Znojemského adventu. Připravena bude autogramiáda vybraných hráčů a také možnost vyfotit si pohár pro vítěze Gambrinus ligy a FNL. Dále vystoupí znojemské rapperské duo Neny & Magic Brown a taneční skupina Mighty Shake. Rozhodně si tuto akci nenechte ujít a přijďte se s námi bavit. Všichni jsou srdečně zváni.

17:00 - HORNÍ NÁMĚSTÍ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies