FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Fotbalisté 1.SC navštívili děti na Mikulášské besídce

Fotbalisté 1.SC navštívili děti na Mikulášské besídce Z n o j m o - Již třetím rokem navštívili fotbalisté A-týmu 1.SC Znojmo Mikulášskou besídku pořádanou pro děti z internátu na Veselé ulici a nejen pro ně. Výpravu vedl Vlastimil Hrubý, který se svými spoluhráči shlédl připravený program. Samozřejmě, že hráči nepřišli s prázdnou. Dětem věnovali krásný dort, podepsaný dres se šálou, různé další suvenýry a dresy. V neposlední řadě pak spoustu sladkostí.

 
 
 

Znojemští fotbalisté dorazili na besídku ve složení Vlastimil Hrubý, Todor Yonov, Matúš Lacko, Jan Mudra, Tomáš Cihlář, Josef Hnaníček a Martin Hudec. Hráči se bavili připraveným programem, který připravily nejen děti z internátu na Veselé ulici, ale účinkovali i další pozvaní hosté. Představení bylo směsicí hudby, zábavy a tance. Přímým aktérem se stal i Jan Mudra, který byl nakonec přemluven, aby za přítomné fotbalisty něco předvedl. Honza samozřejmě sáhl po míči a ukázal menší míčovou ekvilibristiku, za což byl samozřejmě odměněn vydatným potleskem.


I děti si připravily pro hosty program.

Fotbalisté se při besídce velmi dobře bavili, právě sledují nějakou zábavnou akci.

Nesmělo ale chybět jeden z hlavních bodů a tím byl Mikuláš. Ten přišel s andělem i čertem hned na začátku představení a mohli konstatovat, že v místnosti se nacházely samé hodné děti. Druhým pomyslným Mikulášem pak byli fotbalisté 1.SC, kteří přišli na řadu na závěr. Dětem věnovali krásný dort ve tvaru hřiště. To však nebylo vše. Mezi dary byl i podepsaný znojemský dres všemi hráči A-týmu, šála a spoustu sladkostí a dalším fanouškovských suvenýrů. SCM pak darovalo několik dresů, které hned našly své využíti. Děti totiž neváhaly a chodily si pro podpisy přítomných hráčů, kteří se samozřejmě ochotně podepisovali. Mikulášská besídka se tedy náramně povedla. Fotbalisté, děti i ostatní hosté se výborně bavili a všichni už se těší na příští rok.


Co by to bylo za Mikulášskou besídku bez Mikuláše.

Vlastimil Hrubý předává podepsaný dres 1.SC Znojmo a také šálu.

Děti jsou za takovéto akce velmi vděčné, říká jeden z organizátorů Vlastimil Vošmera

Mohl byste tuto akci čtenářům více přiblížit?
Jedná se o Mikulášskou besídku, kterou každoročně pořádá internát na Veselé ulici ve Znojmě. Stalo se to již tradicí. Tuším, že fotbalisté 1.SC Znojmo navštívili tuto besídku už potřetí. Jsem za to velice rád, že fotbalisté i vedení klubu s námi takto spolupracuje.

Kdo celou akci setkání fotbalistů s dětmi organizuje?
Kromě mě a kamarádů - Jiřího Malára, Petry a Zdeňky Jelenových, tak samozřejmě nesmím opomenout šéftrenéra mládeže 1.SC Znojmo pana Václava Dvořáka a jeho kolegy trenéry. Ti nám také hodně pomáhají, a to nejen na Mikuláše, ale i po celý rok. Věnují věcné dary, dresy, atd.

Pro děti je to jistě velký zážitek a radost, když přijde taková návštěva?
Tyto děti jsou úplně perfektní a jsou za takovéto akce velmi vděčné. S čímkoliv se přijde, je to od srdce a má to dobrý úmysl, tak to děti potěší. Těší náš, že kluci - 1.SC Znojmo, hrají Gambrinus ligu, o to je pro děti návštěva fotbalistů cennější a moc jim fandíme.


Vlastimil Vošmera (vlevo) a fotbalisté předávají dort.


Martin Hudec si akci náramně užíval a kromě sladkostí rozdal i spoustu podpisů.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies