FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mládežnické týmy mají za sebou první halové turnaje. Úspěšně!

Mládežnické týmy mají za sebou první halové turnaje. Úspěšně! Z n o j m o - Zimní přestávka před zahájením jarní části mládežnických soutěží přesunula aktivity fotbalistů do hal. Podobně jsou na tom i týmy 1.SC Znojmo, které se o uplynulém víkendu účastnily halových turnajů. A můžeme říct, že byly velmi úspěšné. U13 ovládla sobotní turnaj v Eggenburgu a o den je napodobila i U16 (foto). Úspěšný víkend pak doplnila třetím místem na brněnském turnaji U14.

 
 
 

U14 / 30.11. KŘENOVICE - 3. MÍSTO

V sobotu se U14 účastnila pod vedením trenérů Libora Paličky a Marka Dítěte halového turnaje v Křenovicích pod záštitou fotbalového klubu FC Sparta Brno. Kvalitně obsazeného turnaje se účastnilo osm týmů, hrálo se systémem každý z každým. Hrací doba byla 1x16 minut a počet hráčů v poli 4+1.

Znojmu se dařilo velmi obstojně. Hned na úvod přišla výhra nad Hodonínem. Pak se sice dostavila poněkud výsledková krize a tři prohraná utkání v řadě. Ve zbývajících utkáních už byl ale náš tým stoprocentní a nakonec vybojoval skvělou třetí pozici za oběma brněnskými týmy.

ZÁPASY ZNOJMA:

RSM Hodonín - 1.SC Znojmo        0:4
1.FC Přerov  - 1.SC Znojmo       4:3
1.SC Znojmo - Zbrojovka Brno     2:3
Sparta Brno „A“ – 1.SC Znojmo    1:0
1.SC Znojmo – FK Blansko         5:4
Sparta Brno „B“ – 1.SC Znojmo    1:3
1.SC Znojmo – MFK Vyškov         3:1

KONEČNÉ POŘADÍ:

1. FC Zbrojovka Brno
2. FC Sparta Brno „A“
3. 1.SC Znojmo
4. FC Sparta Brno „B“
5. 1. FC Přerov
6. MFK Vyškov
7. RSM Hodonín
8. FK Blansko

ZNOJMO REPREZENTOVALI: brankáři – Novotný, Pigal, hráči – Šimka, Pacula, Bohdálek, Dolejší, Merhaut, Veselý, Kochan, Stupár, Sivera, Beneš, Slabý.


U13 / 30.11. EGGENBURG - 1. MÍSTO

O rok mladší kolegové pod vedením trenérů Miroslava Turka a Stanislava Moravce byli ještě úspěšnější. V sobotu totiž ovládli halový turnaj v rakouském Eggenburgu. Až na jeden prohraný zápas si Znojmo počínalo bez ztráty bodu a naprosto zaslouženě si odvezlo první místo. Hrálo se systémem každý s každým, hrací doba byla 1x8 minut a počet hráčů v poli byl 5+1.

ZÁPASY ZNOJMA:

SV Eggenburg „A“ – 1.SC Znojmo        0:2
FK BW Hollabrunn – 1.SC Znojmo        1:2
1.SC Znojmo – SV Eggenburg „B“        5:0
SCU Gars – 1. SC Znojmo               0:3
1.SC Znojmo – SC Gross-Enzersdorf     2:3
Admira Technopool Wien – 1.SC Znojmo  0:2

KONEČNÉ POŘADÍ:

1. 1.SC Znojmo
2. FK BW Hollabrunn
3. Admira Technopool Wien
4. SC Gross-Enzersdorf
5. SCU Gars
6. SV Eggenburg „A“
7. SV Eggenburg „B“

ZNOJMO REPREZENTOVALI: brankář – Čech, hráči – Ošťádal, Neumann, Citterberg, Kaššai, Pecina, Bauer, Daniel, Turek, Bohatý, Zábojník.


U16 / 1.12 EGGENBURG - 1. MÍSTO

Na turnaj v Eggenburgu vyrazil i tým U16 pod vedením trenéra Miroslava Paula. Jeho svěřenci nepoznali hořkost porážky a přes základní skupinu a semifinále se probojovali až do boje o první místo. V něm narazil náš tým na klub Post SV Wien „A“ a bylo to velmi dramatické finále, které musely rozhodovat až pokutové kopy. V těch bylo šťastnější Znojmo o odvezlo si tak z Rakouska velký úspěch. V turnaji startovalo 8 týmů, rozdělených do dvou skupin. Dva nejlepší celky z každé skupiny postupovaly do vyřazovací části. Hrací doba byla 1x11 minut. Počet hráčů v poli 5+1.

ZÁPASY ZNOJMA:

SKUPINA:

SV Manhartsberg – 1.SC Znojmo   0:3 
branky Znojma: Švejkar 2, Procházka.

Post SV Wien „A“ – 1.SC Znojmo  1:1
branky Znojma: Jordán.

1.SC Znojmo – SZ Marswiese      1:1
branky Znojma: Švejkar.

SEMIFINÁLE:

SR Fach-Donaufeld – 1.SC Znojmo 0:2 
branky Znojma: Jordán, Švejda.

FINÁLE:

Post SV Wien „A“ – 1. SC Znojmo  1:1 (3:4 pp) 
branky Znojma: Jordán.
Penalty proměnili: Švejkar, Dufek, Procházka a rozhodující penalta Švejda.

ZNOJMO REPREZENTOVALI: brankář – Trmal, hráči – Dufek, Kulíšek, Švejkar, Jordán, Vávra, Tóth, Švejda, Procházka, Matěj, Foist.


 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies