FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trophy Tour podruhé ve Znojmě a nejen tam!

Trophy Tour podruhé ve Znojmě a nejen tam! Je to nedávno, co se trofej pro vítěze Gambrinus ligy objevila v rámci Trophy Tour ve Znojmě a také Jevišovicích. Fanoušci, kteří si nemohli trofej pořádně prohlédnout, tak budou mít druhou šanci. V sobotu a v neděli totiž bude trofej opět ve Znojmě. Představí se ale té v Moravském Krumlově. K vidění bude i trofej pro vítěze FNL a samozřejmě nebudou chybět vybraní hráči a autogramiáda. Více už v článku.

 
 
 

PROGRAM SOBOTA

Dva dny bude pohár pro vítěze Gambrinus ligy v rukou 1.SC Znojmo a k dispozici bude nabitý program. V sobotu dopoledne se pohár objeví v Hale TJ při žákovském turnaji. Odpoledne se pak vydá na cestu do Moravského Krumlova, kde bude součástí Krumlovského adventu. Na programu bude samozřejmě možnost vyfotit se s oběma trofejemi, ale také autogramiáda vybraných hráčů.

9:30 - 13:00 HALA TJ ZNOJMO 14:30 MORAVSKÝ KRUMLOV, NÁMĚSTÍ TGM

PROGRAM NEDĚLE

V neděli přijde na řadu zlatý hřeb, a to prezentace poháru na hlavním pódiu na Horním náměstí v rámci Znojemského adventu. Připravena bude autogramiáda vybraných hráčů a také možnost vyfotit si pohár pro vítěze Gambrinus ligy a FNL. Dále vystoupí znojemské rapperské duo Neny & Angel Brown a taneční skupina Mighty Shake. Rozhodně si tuto akci nenechte ujít a přijďte se s námi bavit. Všichni jsou srdečně zváni.

17:00 - HORNÍ NÁMĚSTÍ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies