FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

1.SC Znojmo se účastnilo Adventního běhu Znojmem

1.SC Znojmo se účastnilo Adventního běhu Znojmem Z n o j m o - V neděli 1. prosince se uskutečnil ve Znojmě druhý ročník Adventního běhu městem. K této akci se připojil i klub 1.SC Znojmo. Ten podpořil doprovodnou akci na Horním náměstí svým stánkem, kde se návštěvníkům podepisovali vybraní hráči A-týmu a byla zde i možnost zakoupení suvenýrů. Mimo to se i hráči symbolicky účastnili samotného běhu. Klub pomohl i finančně, když věnoval do dražby dres podepsaný všemi hráči a výtěžek poputuje mezi několik dobročinných organizací.

 
 
 

Minulé dny zrovna nebyly na pěkné počasí příznivé. První prosinec ale připravil na zimu velmi příjemné klima, což samozřejmě všem účastníkům a návštěvníkům Adventního běhu městem přišlo vhod. 1.SC Znojmo mělo od samotného začátku akce na Horním náměstí stánek, kde bylo možné zakoupit si suvenýry. Kolem půl dvanácté pak dorazila pětice hráčů A-týmu Jan Mudra, Matúš Lacko, Josef Hnaníček, Vlastimil Hrubý a Martin Hudec. Všichni se ještě před startem svého závodu ochotně podepisovali, a že byl zájem opravdu velký. Podpisové karty zmizely opravdu velmi rychle. Samozřejmě se lidé na Horním náměstí dozvěděli i něco od samotných hráčů při rozhovoru s moderátorem celé akce. Josef Hnaníček dokonce odstartoval jeden z běhů.


A autogramy fotbalistů byl opravdu nemalý zájem.
Vlastimil Hrubý v rozhovoru s moderátorem celé akce.

Po rozdání všech autogramů přišel na řadu samotný štafetový závod kategorie 4run. Čtveřice Hrubý, Lacko, Mudra, Hnaníček ho pojala pod taktovkou "trenéra" Martina Hudce v uvolněném duchu. A například Matúš Lacko se v průběhu samotného běhu fotil s fanoušky a podepisoval se jim. Důležité hlavně bylo ukázat, že sport je dobrá věc, která navíc i pomáhá. Celá akce se vydařila a nezbývá, než se těšit na příští rok a další první adventní neděli.


Josefu Hnaníčkovi připadla role odstartovat jeden ze závodů, rodinného běhu. Tuto funkce zvládl s bravurou.
Štafetu 1.SC rozbíhal jako první brankář Vlastimil Hrubý.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies