FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vašíček: Příjemný pohled na tabulku, ale chleba se bude lámat na jaře

Vašíček: Příjemný pohled na tabulku, ale chleba se bude lámat na jaře T e p l i c e / Z n o j m o - Na hrotu útoku opět bojoval jako lev a odměnou mu byl v utkání proti Teplicím vstřelený gól, kterým zvyšoval znojemské vedení na 2:0. Václav Vašíček zažil stejně jako celý tým povedený zápas, ve kterém ale musel schytat hodně ran. Po úderu loktem do obličeje například musel dohrávat s krvavým zraněním. Vše ovšem přebila radost z vítězství a třech zasloužených bodů.

 
 
 

Do utkání jste vstoupili velmi aktivně a zaskočili soupeře jeho hlavní zbraní - ofenzivou. Byla takhle nastavena taktika na Teplice?
Chtěli jsme do zápasu vlétnout hned od první minuty, jako v předchozích zápasech. A vyplatilo se to.

Vy sám jsi vstřelil druhý gól. Chtěl jste to zkoušet často na mokrém terénu? Brankář Slavík to sice trochu podcenil, ale trefené z voleje to bylo parádně?
Z té akce to tak vyplynulo. Kleště (Tomáš Okleštěk pozn. red.) mi míč poslal pěkným lobem, já to čistě trefil a navíc to před brankářem sklouzlo, takže byl na světelné tabuli stav 2:0.

Teplice zdramatizovaly utkání pokutovým kopem ve druhé půli. Jaký to na vás mělo dopad, ještě s přihlédnutím toho, že se měl kopat pouze přímý kop? Krátký byl faulován těsně před velkým vápnem.
Teplice se dostaly na dostřel jediného gólu, tak je to trošku nakoplo. Ale my jsme naštěstí dokázali po chvíli odpovědět dalším gólem.

Ta rychlá odpověď v podobě třetího gólu, do nějž jste byl zapojený i vy, vám asi hodně pomohla?
Ano, pomohlo nám to. Hlavně jsme mohli přidat těch gólů ještě víc.

Vy jste ve druhé půli dostal nepříjemný zásah loktem do obličeje. Jak se vám pak dohrávalo?
Nebylo to nic příjemného, po zápase mi ještě tekla krev a bolí mě nos. Ale když se vyhraje, tak se ty šrámy léčí lépe.

Už teď je jisté, že přezimovat nebudete na sestupových příčkách. To je asi velká úleva do zimní přípravy a další práce?
Samozřejmě je na tu tabulku příjemnější pohled, než kdyby jsme byli úplně na chvostu. Ale jsme teprve v půlce soutěže a musíme se dobře nachystat do jarních bojů. Tam se bude lámat chleba.

Nedobírali jste si trochu trenéra Kalvodu, že by mohl koučovat z tribuny pořád?
Já myslím, že nějaké popichování tam v týdnu ještě bude.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies