FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kalvoda o aktuálním dění v týmu

Trenér Kalvoda o aktuálním dění v týmu H o r n - Po přípravném utkání s Hornem jsem si vzali k rozhovoru trenéra Leoše Kalvodu, který hodnotil jednak zápas, ale také ostatní události v týmu. Zajímal nás především stav zraněných hráčů a také jaký bude program znojemských fotbalistů v dalším průběhu reprezentační přestávky. Další mistrovský zápas čeká Znojmo až příští neděli proti Olomouci.

 
 
 

Jak byste zhodnotil přípravné utkání proti Hornu?
Samozřejmě my jsme to jen uvítali, protože máme problémy s tréninkovými plochami. Takže nám tento zápas přišel vhod. Utkání se pro nás vyvíjelo vcelku dobře. Pak jsme to prostřídali a bylo vidět, jak se to hodně prostřídá, tak je to utkání o něčem jiném. V zápase jsme se dopustil chyb, které by neměly být, protože v mistráku tohle zkušenější mančaft trestá. Ke konci, když jsem dostali třetí branky, hráli pět hráčů z juniorky, což se vůbec nechci vymlouvat. Je to pro ně zkušenost, někdy ti hráči musí začít. Utkání splnilo to, co jsme chtěli.

Na pravém kraji obrany se objevil Josef Hnaníček, je to z jedna z variant pro další zápas?
Je to jedna z variant. Vypadl nám Cihlář, který je po operaci s ramenem a ještě ho čeká operace kolene. Todor Yonov ještě netrénuje, tedy trénuje, ale individuálně. Hříbek je dlouhodobě zraněný, takže těch variant moc nemáme. Na kraj obrany je ještě varianta s Helískem, ale ještě uvidíme máme na to týden.

Jak dlouho bude Tomáš mimo?
Byl bych rád, kdyby stihl začátek zimní přípravy.

Dlouhodobě zraněný je Zeba, jak to vypadá s ním?
Zeba odcestoval domů, kde se bude léčit. Třetího ledna přijede do Znojma a uvidí se, jestli přijede v pořádku. Možná půjde na hostování.

Radim Nepožitek s Bronislavem Stáňou proti Hornu chyběli?
Radim Nepožitek má angínu a Bronislav Stáňa má natažený tříslo.

Jaký je další program v reprezentační přestávce?
O víkendu mají hráči volno. V pondělí se opět začíná trénovat. Zápas s Olomoucí je až v neděli, takže máme celý týden.

SOUHRN ZRANĚNÍ

TOMÁŠ CIHLÁŘ - Po operaci ramene, v plánu operace kolene.
TODORY YONOV - Individuálně trénuje.
EMIR ZEBA - Dlouhodobé zranění, návrat 3. ledna.
RADIM NEPOŽITEK - Angína.
BRONISLAV STÁŇA - Natažené tříslo.

REPREZENTACE:

PATRIK HROŠOVSKÝ (SR U21)
PETR KIRSCHNER (ČR U19)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies