FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Většině z mládežnikých týmů se o uplynulém víkendu dařilo

Většině z mládežnikých týmů se o uplynulém víkendu dařilo Z n o j m o - Mládežnické soutěže se na podzim chýlí pomalu ke svému konci a vstříc zimní přestávce. Na programu bylo uplynulý víkend 13. kolo a Znojmu se v drtivé většině případů výsledkově dařilo. Přehled všech výsledků i s ohlasy trenérů v článků.

 
 
 

U19

13.kolo / 1.SC Znojmo FK - FC Slovan Havlíčkův Brod 2:1 (1:0)
Branky Znojma:Kunst, Bogner

1.SC Znojmo FK: Bula - Morong (80. Kolegar), Hrazdílek, Pokorný, Šálek - Čermák (65. Sokol), Le Minh (35. Vala), Slavík, Kunst (80. Borovec) - Janák (80. Kolařík), Bogner

Znojmo potvrdilo současnou formu a výhra nad Havlíčkovým Brodem už je třetí v řadě. Nebylo to však vůbec jednoduché, soupeř měl několik velmi dobrých příležitostí a jen špatná koncovka je připravila o možnou remízu. Znojmo se udrželo díky výhře na čtvrté pozici, na třetí Hlučín ztrácí čtyři body.

Trenér Znojma Bohumil Juřica - Myslím si, že se dnes hrálo velmi kvalitní utkání se šťastným koncem pro nás. Musím všechny kluky pochválit za bojovný výkon, protože tento zápas byl velice těžký a proto si vítězství velice vážím.


U17

13.kolo / FC Baník Ostrava - 1.SC Znojmo FK 2:1 (1:1)
Branky Znojma:
Landšperský z penalty

1.SC Znojmo FK: Kříž M. - Kříž J., Hříbek, Dobrovolný, Vítek - Macan, Halkoci, Zachoval, Ondrák - Fukal - Landšperský (Tuza, Dufek, Kubejka)

Sedmnáctka je sice na poslední příčce tabulky, ale v utkání proti favorizovanému Baníku to vůbec nebylo znát. Svěřenci trenéra Kafky předvedli skvělý výkon, za který si zasloužili minimálně bod. Bohužel ten se nakonec ukořistit nepovedlo a nepříznivá série bez bodu tak stále trvá. Toto utkání ovšem ukázalo, že se blýská na lepší časy.

Trenér Znojma Róbert Kafka: Mužstvo musím pochválit za výborný výkon. Favorita jsme dlouho trápili a k zisku bodu nám chybělo trochu štěstí a více odvahy v zakončení. Jestliže bychom takto přistupovali ke všem utkáním, bylo by naše umístění daleko lepší než je nyní.

U16

13.kolo / FC Baník Ostrava - 1.SC Znojmo FK 7:1 (4:0)
Branky Znojma:Švejkar.

1.SC Znojmo FK: Trmal - Kulíšek, Svoboda, Dufek, Kubejka - Matěj, Procházka, Šmíd, Švejkar - Jordán - Foist.

V o rok mladší kategorii už Baník splnil roli favorita beze zbytku a již po první půli bylo jasné, že body zůstanou v Ostravě. Znojmo se v tabulce nachází na 11. pozici se ziskem dvaceti bodů.

Trenér Znojma Miroslav Steinhauser - Domácí v utkání jasně dominovali a vyhráli zcela zaslouženě. Ostravští vynikali výbornou technikou a převyšovali nás v herních činnostech jednotlivce. Utkání nám ukázalo, že před sebou máme stále hodně práce.


U15

13.kolo / 1.SC Znojmo FK - Hanácká Slavia Kroměříž 3:0 (1:0)
Branky Znojma: Krula z penalty, Novák, Škarka.

Po třech prohrách si Znojmo opět užilo radosti z výhry. Možná klíčovou chvílí celého utkání byla neproměněná penalta Kroměříže za stavu 1:0 pro domácí. Znojmo už poté mělo utkání pod kontrolou, a to ještě řada jeho příležitosti zůstala neproměněna. V tabulce jsou svěřenci trenéra Dvořáka na sedmém místě.

Trenér Znojma Václav Dvořák - Celé mužstvo zaslouží pochvalu za přístup a za celkový výkon v utkání. Krizovou situaci jsme přežili za stavu 1:0, kdy soupeř neproměnil pokutový kop. Utkání jsme však měli pod kontrolou a neproměnili jsme řadu dalších příležitostí.


U14

13.kolo / 1.SC Znojmo FK - Hanácká Slavia Kroměříž 3:0 (1:0)
Branky Znojma: Veselý 2 (1 z penalty), Stupár.

1.SC Znojmo FK: Pigal (36. Novotný) - Slabý (60. Beneš), Bohdálek, Šimka, Sivera (50. Tóth) - Dolejší (59. Synek), Pacula, Kochan (58. Urban), Stupár - Veselý, Merhaut

Jako přes kopírák, tak by se dalo hodnotit utkání čtrnáctky vzhledem k výsledku starších kolegů proti Kroměříži. I tady se zrodil výsledek 3:0 a domácí tak navázali na předchozí výhru s Jihlavou. V tabulce je z toho sympatické čtvrté místo s jednobodovou ztrátou na třetí Zlín.

Asistent trenéra Znojma Marek Dítě - Chtěli jsme potvrdit výhru z Jihlavy a vyhrát poslední domácí, podzimní utkání, což se nám podařilo. Naše hra byla založena na kvalitní defenzivní práci, kde nám velice pomohli i oba brankáři a podrželi nás.


U13

13.kolo / 1.SC Znojmo FK - Hanácká Slavia Kroměříž 7:4
Branky Znojma: Kaššai 3, Ošťádal 2, Dvořák, Stašková.

1.SC Znojmo FK: Šnepfenberg, Čech - Cabák, Ošťádal, Neumann, Novák, Peřinka, Daniel, Beno, Bauer, Citteberg, Kohoutek, Stašková, Kaššai, Fousek, Turek, Bohatý, Pospíšil V, Pospíšil O.

Znojmo potvrdilo výhru z minulého utkání v Jihlavě, i když se mu začátek příliš nepovedl. Domácí se však rychle dostali do hry a i díky třem brankám Kaššaie se radovali z vítězství.

Trenér Znojma Miroslav Turek - Do utkání jsme nevstoupili dobře a soupeře jsme podcenili. Naštěstí se naše hra vývojem první půle zvedla a pomohl nám velmi dobře hrající Kaššai. Ve druhém poločase se hrálo již vyrovnané utkání a díky dostatečnému náskoku z první půle, kterou jsme vyhráli 5:1 jsme utkání dovedli do vítězného konce. Hosté hráli velmi dobře, jejich hra určitě neodpovídala postavení v tabulce.


U12

13.kolo / 1.SC Znojmo FK - Hanácká Slavia Kroměříž 9:4
Branky Znojma: Štancl 3, Špaček 2, Gold, Tumurbaatar, Morong, Dušek.

1.SC Znojmo FK: Stehlík, Ferenci, Hřebabecký, Polepil - Kašpárek, Čížek, Janík, Szwieczek, Gold, Štancl, Tumurbaatar, Svitok, Morong, Auer, Mach, Cabák, Frühauf, Bojanovský, Zapletal, Dušek, Špaček, Vašina, Ondra, Tesař, Vlček.

Znojmo se utkalo proti poslednímu týmu tabulky a roli favorita zvládlo a soupeře porazilo 9:4. Hattrickem se blýskl Štancl.

Trenér Znojma Jiří Kotlán - Utkali jsme se s týmem, který je na samém dně tabulky, proto jsem chtěl, i když jsou výsledku až druhořadé, abychom utkání zvládli. V kombinaci jsme byli lepší, ale hosté také předvedli pohledné akce. Druhý poločas jsem tempo ještě vystupňovali a dovedli jsme utkání do zaslouženého, vítězného konce. Jsem rád, že chlapci po delší době zažili pocítí vítězství a velmi se z něj radovali.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies