FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tomáš Cihlář: Minimálně gól jsme mohli dát, ale i bod je cenný

Tomáš Cihlář: Minimálně gól jsme mohli dát, ale i bod je cenný Z n o j m o - Znojemští fotbalisté udrželi v Liberci sérii neporazitelnosti a po bezbrankové remíze si odvezli ze severu Čech cennou remízu, byť měli v závěru utkání na dosah i tři body. Povedený zápas hodnotil Tomáš Cihlář, jenž je součásti obranné čtveřice Znojma. I díky němu Jihomoravané neinkasovali a brankář Hrubý si připsal čtvrtou nulu v sezóně.

 
 
 

Jak byste zhodnotil utkání s Libercem?
V prvním poločase nás Liberec hodně tlačil a měl i nějaké šance které naštěstí neproměnil. Ve druhém poločase jsme Liberec do žádné větší šance nepustili a hrozili z protiútoků, ze kterých jsme mohli vstřelit minimálně jeden gól a utkání vyhrát, ale i tak je bod z Liberce cenný.

S obrannou hrou můžete být určitě spokojeni, Liberec prakticky neměl velké šance?
Jen na začátku utkání si vypracovali dvě příležitosti. Jinak si myslím, že jsme to směrem dozadu zvládli, takže spokojenost tam určitě je.

V závěru jste sahali po třech bodech, byly tam tři dobré možnosti. Nemrzí vás trochu, že si nakonec z Liberce vezete jen bod?
Liberec se tlačil hodně dopředu a tím vznikly šance na protiútoky, ze kterých jsme měli dát minimálně jeden gól. Teď to možná mrzí, ale bod z Liberce je hodně cenný.

Šli jste do utkání po úspěšné bodové sérii ve větší pohodě, nebo s větším sebevědomím? Mělo to vliv na vaši hru?
Měli jsme tři zápasy bez prohry ve kterých jsme získali 7 bodů, takže sebevědomí to určitě zvedne. Chtěli jsme v Liberci uhrát nějaký dobrý výsledek a odvézt si nějaké body, což se nakonec povedlo.

Do Liberce jste vyrazili už o den dříve. Bylo to pro vás plus, že jste nemuseli jít do zápasu po únavné cestě?
Určitě je to lepší. Všechno je ve větším klidu a lépe se na ten zápas nachystáte.

Vy máte dlouhodobé problémy s kolenem, jak moc vás to při hře limituje?
Trápí mě to od zápasu se Zbrojovkou, ale nějak moc mě to neomezuje. Všechno dělám úplně normálně.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies