FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Znojmo bude hostit Příbram, navážeme na výhru s Boleslaví?

Znojmo bude hostit Příbram, navážeme na výhru s Boleslaví? Z n o j m o - Ve 12. kole přivítají v Brně na Srbské znojemští hráči jedenáctou Příbram. Ta pod novým koučem Petrem Čuhelem zvítězila doma nad Olomoucí, venku se jí ale zatím příliš nedaří, když získala pouhé dva body. Znojmo bude chtít navázat na své úspěšné domácí představení proti Mladé Boleslavi a do utkání půjde s vidinou, že v případě úspěchu se může na soupeře dotáhnout.

 
 
 

S NOVÝM TRENÉREM DO STŘEDU TABULKY? - 1.FK PŘÍBRAM

Příbram se v této sezóně samozřejmě chtěla vyhnout sestupovým bojům, když prohrála ve třetím kole s Bohemians 1905, nevypadalo to zrovna příznivě. Pak ovšem přišly dvě výhry nad Brnem a Ostravou a vše se zdálo být na dobré cestě. Nebylo tomu tak, Příbram na vítězství nenavázala a trenéru Františku Strakovi definitivně zlomila vaz vysoká pohárová prohra s Duklou Praha. Na jeho místo nastoupil Petr Čuhel. Nový impuls zabral a tým od Litavky zvítězil v minulém kole nad Sigmou Olomouc 3:2, i když se zápas nevyvíjel úplně podle příbramských propozic.

Středočeši jsou tak v tabulce na 11. pozici a na patnáctou Slavii ztrácí tři body. Jedna ztráta ovšem může znamenat rychlý propad, i proto je další utkání se Znojmem pro Příbram důležité. „Já očekávám bojovné utkání. Pro nás i pro Znojmo velice důležité a pokud budeme chtít uspět, musíme se vyvarovat chyb v obraně, protože pokud budeme prohrávat, bude velmi těžké se Znojmem utkání obracet,“ řekl pro klubový web fkpribram.cz trenér Petr Čuhel.

ZÁPOTOČNÝ VÍTANOU POSILOU

Kvalitu příbramského celku, především pak obrany, pozvedl v průběhu sezóny příchod Tomáše Zápotočného ze Sparty Praha. Ten se v minulém kole zaskvěl dvěma góly do sítě Olomouce a splňuje to, co od něj v Příbrami očekávali. „Nesmíme si dovolit podcenění soupeře. Znojmo má své kvality a věřím, že z Brna si odvezeme dobrý výsledek. Nechci říkat nějaké prohlášení, že jedeme pro tři body. Spíše s pokorou vstoupit dobře do zápasu a ten nahoře nás odmění potom,“ uvedl pro klubový web před sobotním zápasem. V týmu jsou i další zajímavá jména. Fanoušci si jistě z druhé ligy pamatují Zorana Danoskiho ještě v barvách Mostu. V kádru je také šikovný záložník Aziz a před sezónou posílil útok Petr Švancara.

Trenéři před utkáním

LEOŠ KALVODA (1.SC ZNOJMO) - Příbram jsem sledoval, když hrála s Olomoucí. Byl to první zápas pod novým trenérem Čuhelem. Byl jsem zvědavý na to, jak budou hrát a musím říct, že podali velice kolektivní, agresivní a odpovědný výkon s velkým nasazením. Příbram prohrávala s Olomoucí 0:2 a právě tou vůli a nasazením a touhou po vítězství dokázala utkání otočit. Má hlavně nebezpečné brejky, hraje z hlubokého bloku a vyráží k rychlým protiútokům.

PETR ČUHEL (1.FK PŘÍBRAM) - Znojmo hraje velice nepříjemný fotbal plný běhání, nasazení, důrazu, osobních soubojů. Jejich největší předností je rychlý přechod do útoku, hra na brejky. Já jsem viděl v Brně většinu jejich domácích zápasů a hlavně ten poslední s Mladou Boleslaví, kdy vyhráli zaslouženě 2:0. (zdroj: fkpribram.cz)

Stěžejní hráči soupeře

Tomáš Zápotočný Tomáš Pilík Daniel Tarczal Aleš Hruška
2
Góly
2
Asistence
990
Minut
1
Čisté konto

Porovnání týmů

16. místo v tabulce 7 body
9:19 skóre 0, 82 gólů na zápas
2 čistá konta 21 žlutých karet
1 červená karta 4 body doma
11. místo v tabulce 11 bodů
13:22 skóre 1, 18 gólů na zápas
1 čisté konto 25 žlutých karet
1 červená karta 2 body venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies