FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

DK potrestala klub za chování fanoušků

DK potrestala klub za chování fanoušků Dnes v odpoledních hodinách zasedala Disciplinární komise FAČR.

 
 
 
Již na minulém svém zasedání se DK komise zabývala podnětem delegáta utkání z utkání 2.ligy, ve kterém jsme se střetli s FK Ústí nad Labem.

Na své dnešní jednání si vyžádala vyjádření našeho klubu a následně rozhodla, že za použití pyrotechniky bude klub 1.SC Znojmo potrestán pokutou 20.000,-Kč.

Znovu se obracíme na příznivce, aby příště zvážili, zda se jim kvůli pár dýmovnicím a dělbuchům vyplatí takovýmto způsobem poškodit vlastní klub. Navíc si musíme uvědomit, že v případě dalšího přestupku bude pokuta ještě vyšší a hrozí i uzavření hřiště. To co projde v utkáních okresního přeboru a nižších soutěžích, prostě v utkáních profisoutěží bez postihu neprojde.

Všichni co se kolem klubu 1.SC Znojmo pohybují si fandů a jejich podpory váží a především hráčům na hřišti, kvůli kterým tam všichni jsou, to určitě moc pomáhá.

Přesto si dovolujeme, Vás všechny fanoušky a příznivce klubu požádat: "Choďte a povzbuzujte kluky jak jen to jde, ale prosíme, bez světlic, dělbuchů, dýmovnic a další pyrotechniky." Peníze za vstupné využijeme rozhodně lepším způsobem, než je "vyhodit oknem" za placení podobných pokut. Hrozně neradi bychom se dostali do situaci, kdy budeme po vlastních fanoušcích požadovat náhradu škody. Identifikovat osoby by vzhledem ke kamerovému snímání prostor stadionu asi problém nebyl, ale k tomuto kroku se opravdu dostat nechceme.

Takže ještě jednou na závěr "FANDĚTE, KLUCI VÁS POTŘEBUJÍ, ALE PROSÍME BEZ POUŽÍVÁNÍ PYROTECHNIKY"

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies