FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

SK Hanácká Slávia Kroměříž - 1.SC Znojmo U15 2:0 (1:0)

Poslední podzimní utkání jsme hráli v Kroměříži mimořádně ve středu 31.10.2012.

 
 
13.kolo, středa 31.10.2012
SK Hanácká Slavia Kroměříž - 1.SC Znojmo FK  2:0  (1:0)
Branky: Knap, Navrátil
SK Hanácká Slavia Kroměříž: Šiška - Lýsek, Cupák, Navrátil, Nehoda - Knap, Šmerda, Fojta, Zavadil - Beneš, Glozyga (Navrátil, Krejčíř, Zakopal, Třasoň, Svoboda)
1.SC Znojmo FK: Trmal (36. Kubejka) - Tóth (47. Kotlánová), Rapouch, Kulíšek (63. Anderle), Křišťál - Švejkar, Procházka, Švejda, Dufek - Bastl, Fiala (50. Matěj)

Komentář k zápasu

Utkání sousedů z tabulky bylo úspěšnější pro domácí tým. Nás v podstatě posadila na zadek 2minuta, kdy šel po přesné kolmé přihrávce Procházky sám na bránu Fiala. Místo přesného zakončení volil přehození domácího brankaře. Ten si na tuto situaci počkal a vzhledem že měl zhruba kolem 1,85 tak mu to nedělalo potíže. Následně byla hra vyrovnaná. Ve 22min jsme předvedli pěknou kombinaci po ose Švejkar, Fiala a Kulíšek. Posledně jmenovaný střelou z boku rozvlnil síť, bohužel míč byl mimo bránu.Ve 27min po kolmici za naši obranu nezachytil načasovanou přihrávku Křišťál a domácí útočník střelou pod břevno otvírá skóre 1:0. Takto skončil i první poločas. Do druhého poločasu nastoupili do brány obou týmů náhradní brankaři. V té domácí nahradil Svoboda-Šišku a v naši Kubejka-Trmala.V 37min vyzkoušel pozornost Svobody Švejkar. Jeho střelu domácí brankař chytá. V téže minutě na druhé straně to dopadlo hůř. Dufek svým nerazantním odkopem vybídl domácího útočníka ke skórování. Ten do prázdné brány zvyšuje na 2:0. Domácí drželi víc míč na svých kopačkách a nutno podotknou,že byli herně vyspělejší a vždy o krok před námi. V 47min vystřídala Kotlánová-Tótha. V 48min střídá domácí Krejčíř a Zakopal- Nehodu a Beneše. V 50min Matěj střídá Fialu a v 63min Anderle- Kulíška. Výsledek utkání odpovídá i předvedené hře.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies