FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Deset důvodů, proč jít v neděli na fotbal

Deset důvodů, proč jít v neděli na fotbal Z n o j m o - Nejste rozhodnuti, zda navštívíte nedělní atraktivní utkání Znojmo - Viktoria Žižkov? Můžete si tedy přečíst následující článek, který vás třeba přesvědčí. Souhra okolností nabídla dokonalé kulisy. Půjde o bitvu dvou předních týmů druhé ligy a znojemští fotbalisté budou potřebovat vaši podporu. Utkání začíná ve 14:30.

 
 
 

1. ATRAKTIVNÍ ZÁPAS

Ve druhé lize momentálně nenajdete zajímavější zápas, než je tento. Střetnou se totiž první s druhým, co může být tedy více? Utkání nahrává i příznivá nedělní předpověď počasí.

2. RYCHLÝ KOMBINAČNÍ FOTBAL

Žižkov i Znojmo se prezentují svižným fotbalem, oba týmy mají v kádru řadu dravých mladíků a nuda v tomto případě nehrozí.

3. ZNOJMO JAKO LÍDR TABULKY

Nikdy ve své historii nebylo Znojmo na čele tabulky 2. ligy. Není to umístění po prvním, či druhém kole, což nejde brát vážně. Znojmo je první po 11 ligových kolech a na čele má čtyřbodový náskok, a to už každý vážně brát musí. Znojemský fanoušek má tak jedinečnou možnost vidět svůj tým na vrcholu 2. ligy - nemusí to vydržet věčně.


(Foto: Libor Duchoň)

4. ATRAKTIVNÍ SOUPEŘ

Dlouholetý účastník první ligy je jistě dostatečným lákadlem, pokud ještě připomeneme již zmíněné druhé místo, není co řešit.


(Foto: fkvz.cz)

5. VAŠÍČEK x SURYNEK

Zápas bude také soubojem kanonýrů. Žižkovský Surynek dokázal vstřelit pět branek, znojemský Vašíček rozvlnil síť šestkrát. Kdo bude v neděli úspěšnější?


(Foto: Libor Duchoň)

6. SOUBOJ STRATÉGŮ

Nebude to jen souboj kanonýrů, ale také souboj dvou skvělých stratégů. Roman Nádvorník si vysloužil respekt ve Vlašimi, o zkušenějším Leoši Kalvodovi netřeba mluvit.


(Foto: Libor Duchoň)

7. HRUBÉHO NEPRŮSTŘELNOST

Znojemský brankář Vlastimil Hrubý už dokázal za deset ligových kol nasbírat šest čistých kont. Momentálně drží zajímavou sérii v neprůstřelnosti, gól nedostal již 301 minut.


(Foto: Libor Duchoň)

8. PŘEDZÁPASOVÝ PROGRAM

Diváci nebudou v neděli ochuzeni o předzápasový program. Ten zaujme především mladší publikum, vystoupí totiž raperské trio Angel Brown - Phoenix - Magic a chybět nebude ani jejich velký hit Znojmo.


Velký hit posledních týdnů - Znojmo.


9. POVZBUĎTE SVŮJ TÝM, SVOJE MĚSTO

Fotbal se hraje hlavně pro lidi a i znojemským fotbalistům se hraje daleko lépe před plnými ochozy. Neváhejte a přijďte je v neděli povzbudit, určitě vám to na hřišti oplatí.

10. ?

Víte ještě nějaký důvod, proč jít v neděli na fotbal? Napište ho do diskuzní fóra.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies