FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Bojovnost 1.SC Znojmo U15 nestačila na 1.FC Slovácko

Ve středu 19.9.2012 jsme zajížděli na mistrovské utkání na 1.FC Slovácko do Nedakonic.

 
 
15.kolo, středa 19.9.2012
1.FC Slovácko (Uherské Hradiště) - 1.SC Znojmo FK  3:0  (2:0)
Branky: střelci nehlášeni
1.FC Slovácko (Uherské Hradiště): Zatloukal - Bršlica, Vrba, Škubník, Mazel - Chrenčík, Janík, Salay, Maniatis - Justel, Pospíšil (Novák, Čajka, Lorenc, Gabriel)
1.SC Znojmo FK: Trmal (60. Skoumal) - Švancara, Rapouch, Kulíšek, Křišťál - Švejkar, Procházka, Švejda, Matěj - Bastl, Anderle (36. Padrta)

Komentář k zápasu

Celý večer a den před utkáním vydatně pršelo. Mohlo by se zdát, že nám to bude více vyhovovat, jelikož domácí jsou více technicky vyspělé mužstvo. Po rozcvičení jsme museli udělat další změnu. Fiala měl bolesti břicha a nemohl nastoupit do utkání. Na jeho místo šel do hry další hráč Anderle, původním povoláním brankař. Měli jsme ještě další marody (Kotlánová, Dufek, Tóth, Jordán). Od začátku utkání jsme se snažili hrát od zadu zodpovědně. To se nám dařilo, i když jsme byli pod trvalejším tlakem. V 11.min. se to mohlo obrátit, kdy na Trmal musel likvidovat samostatný nájezd. Od 18.min. se nám dařili udržet míč na svých kopačkách a usadit se déle na polovině domácích. Ve 24.min. jsme dostali možnost z 20m ohrozit domácí branku po přímém volném kopu. Přímý volný kop rozehrává Rapouch na Procházku a ten míří přímo na brankaře. Ve 29.min. již bylo hůře. Po našem odkopu od brány se k míči lehce dostali domácí hráči a přímočarou kombinací se dostali za naši obrannou línii. Střelou kolem Trmala otevírají skóre 1:0. V 38.min. jsme nezachytili křídelní únik po pravé straně. Přišel přesný centr do vápna a domácí zvyšují hlavou na 2:0.

V druhé půlce jsme hned v první minutě zaspali, ale tentokrát střela šla těsně vedle naši brány. Obrázek hry se nezměnil. Domácí okupovali celou naši polovinu a naše dobře organizovaná obrana odolávala. To se opět změnilo ve 42.min., kdy střela z velkého vápna skončila v naši síti 3:0. I tak je potřeba vyzvednout organizaci naši hry a bojovnost všech zúčastněných hráčů.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies