FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U17 absolvovala náročný týden a nevedla si špatně

U17 absolvovala náročný týden a nevedla si špatně Z n o j m o - Tým trenérů Steinhausera a Paula má za sebou náročný týden, ve kterém uhrál ze tří zápasů sedm bodů. Krátce si anglický týden zesumírujem.

 
 
 

V neděli 9.9. nastoupila naše sedmnáctka k velkému derby proti Zbrojovce, ročník narození 1996 ještě nikdy ve své kategorii stejně staré borce Brna neporazil, proto byla vůle tento zápas zvládnout velká. Několik hráčů ze současného týmu v Brně dříve působilo či jim dokonce kmenově patří. Zápas se klukům velmi povedl a zvítězili zaslouženě 3:0, když o branky se postupně postarali Bogner, Kirschner, Holčapek. Že je rivalita veliká se ukázalo i na hřišti, když rozhodčí rozdal celkem děvet žlutých karet.

Ihned ve středu 12.9. se k nám na náš stadionek "na Čafce" přijelo podívat olomoucké HFK a odjíždělo domů s šesti brankami v síti a prohrou 6:1, branky: Bogner 3, Kirschner 2, Holčapek. Utkání se klukům podařilo rozhodnout už v prních deseti minutách, kdy se třikrát prosadili, poté zápas kontrolovali a podařilo se přidat i další pěkné branky.

Vražedná kombinace pěti dnů a třetího zápasu byla ukončena v pátek 14.9. v den znojemského vinobraní. Sedmnáctka zajížděla do Třince už s předstihem a nutno říct, že dva dny po zápase nastupovat k dalšímu střetnutí není asi příliš lehké, ale kluci to zvládli obstojně. Do Třince jak avizovali trenéří jela U17 vyhrát, ale v konečném zúčtování se bod za remízu 1:1 (branka: Holčapek) bere, jelikož zápas byl vyrovnaný a kluci museli jednobrankové manko dotahovat. Soupeř šel v průběhu i dvakrát sám na branku a znojemští nakonec vytěžili z minima maximum a zakončili anglický týden ziskem bodu. V součtu tedy 3 zápasy, 7 bodů, skóre 10:2. Dalo by se říci, slušná bilance a jen tak dále!

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies