FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zbrojovka U15 nás úplně rozebrala

Není se čím pyšnit, ale i k tomuto zápasu máme komentář od Jiřího Kotlána:

 
 
4.kolo, sobota 1.9.2012
1.SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno  0:11  (0:6)
Branky: Hložek 6, Janošek 2, Tulaydan, Tkáč, Klement
1.SC Znojmo FK: Trmal - Tóth, Fiala, Rapouch, Kulíšek - Křišťál, Švejkar, Švejda, Procházka - Matěj, Dufek (Jordán, Bastl, Anderle)
FC Zbrojovka Brno: Klement - Jakš, Rudyk, Luskač, Šustr - Tkáč, Blažek, Novák, Janošek - Hložek, Tulaydan (Hykš, Minx, Krejčí, Krafek)

Komentář k zápasu

V tomto utkání bylo jasné kdo je favoritem. Hráči Brna byli stále v pohybu a bylo vždy komu přihrát. Nebyl to styl Barcelona, ale připadali jsme si jako ve snu. Za zmíňku stojí pouze začátek utkání, kdy jsme dokázali držet krok. V 6min se zastřeloval z přímého volného kopu Hložek. Jeho střela šla nad bránu. V 7min skrytou střelu středem hřiště vypálil Procházka. Jeho projektil šel do prostřed brány a brankař lehce chytá. V 10min šel křižný centr z levé strany od Švejkara na Švejdu. Ten si míč zpracoval, ale zalekl se šance, tak ještě přihrává do míst kolem značky pokutového kopu. Tam se již stačili brněnští zadáci vrátit a míč uklidit. Nyní začal opět úřadovat Hlažek. během jedenácti minut nám dává 4 branky. Ve 28 a 33min se hostující hráči ještě prosadili v koncovce a do kabin se šlo při hrozivích 0:6.

Druhý poločas začal ještě hůř v 46min se opět Hložek prosadil z přímého volného kopu 0:7. V 53min fauloval Dufek a nařízený pokutový kop opět proměnil Hložek 0:8. V 60min se před naší brankou ve skrumáži opět lépe zorientovili hosté 0:9. Po faulu v našem pokutové území se opět kopal pokutový kop. Jeho exekutor Klement (brankař) opět nezaváhal 0:10. Tečkou celého utkání byla naše nejhorší prohra v působení u znojemských týmů 0:11. Nebylo potřeba ani zápas moc rozebírat, protože jsme propadli v celém utkání.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies