FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Známe vítěze tipovačky a také ceny, které získávají!!

Známe vítěze tipovačky a také ceny, které získávají!! Vyhodnotili jsme tipovačku a došli k následujícím výsledkům:

 
 
 

Nejlepším tipérem jarních zápasů byl fanoušek s přezdívkou "kajinek" (mi.me@email.cz), který správně uhádl výsledky tří zápasů. Na druhém místě byl pak Robert Knebl, který správně tipoval dva výsledky. O třetí místo se podělili Tomáš Novák, Jiří Malár a Karel Procházka s jedním správně tipovaným zápasem. Blahopřejeme! Za každé vyhrané kolo na jaře si u manažera klubu Karla Hodáka vyzvedne vítěz láhev vína od našeho partnera klubu Znovínu Znojmo.

přehledně tedy:
kajinek (mi.me@email.cz) 3x
Robert Knebl 2x
Tomáš Novák 1x
Jiří Malár 1x
Karel Procházka 1x

A jak vše dopadlo za celou sezonu?

Díky třem podzimním trefám a jedné jarní získal celkové vítězství Jiří Malár!! O druhé až třetí místo se podělili Robert Knebl a "kajinek" (každý po třech trefách). Na 4.-5.místě skončili Pavel Šoba a Tomáš Novák (po 2 trefách) a ještě další 4 tipéři se trefili za sezonu alespoň jednou: Karel Procházka, Přemek Kratochvíl, Vladimír Fridrich a Patrik Holeksa.

přehledně:
1.místo Jiří Malár (podepsaný dres)
2. - 3.místo Robert Knebl a "kajinek" (každý získává po kartonu piv od našeho sponzora Hostanu)

Děkujeme i všem, kteří se také zapojili, ale neměli po ruce správné tipy. Třeba se vám bude dařit lépe v dalším ročníku 2.ligy!

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies