FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ani dvoubrankové vedení alespoň na bod nestačilo. Přišla sedmá prohra v řadě.

Ani dvoubrankové vedení alespoň na bod nestačilo. Přišla sedmá prohra v řadě. Z N O J M O - Marnost nad marnost, praví klasik. Ani duel č.7 v řadě nepřinesl ani bod.

 
 
17.k. Fortuna MSFL, středa 8.9.2021
1.SC Znojmo FK - FK Frýdek-Místek  2:3  (2:1)
Branky: 20.Okleštěk, 28.Kirschner - 45. a 47.Kovařík, 82.Raab
ŽK: 86.Krakovčík - 57.Juříček, 60.Manzia, 69.Blejchař
Rozhodčí: Marek Havlín - Stanislav Volek, Pavel Pospíšil
Delegát: Pavel Peřina
1.SC Znojmo FK: Kofroň – Papež, Russmann, Okleštěk (C), Fládr (54.Březina), Kočík (69.Traore), Glushach (69.Žalud), Prokeš, Moučka, Krakovčík, Kirschner (81.Foltýn)
FK Frýdek-Místek: Gergela – Vrbka (77.Byrtus), Blejchař, Velner (C), Juříček, Kučera, Konečný (77.Barkov), Vengřinek (39.Janša (90+2.Klimeš)), Manzia, Raab, Kovařík
Počet diváků: 150
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Od samého začátku jsme měli více ze hry, chybělo jen přesné zakončení To přišlo v 19.min. Robert Russmann prošel přes dva hráče, přes třetího sice neprošel, ale míč se odrazil ke spoluhráči Petrovi Kirschnerovi, který se snažil si balon nachystat ke střele. To se mu sice nepovedlo, ale dobíhající Tomáš Okleštěk doběhl a míč napálil do branky Gergely - 1:0!

Za 4 minuty sice vsítil Petr Kirschner branku, ale dle sudího se mu míč odrazil od ruky. Za dalších šest minut se už ale radovat mohl a oprávněně. Po rohovém kopu se krásně položil do hlavičky a zvýšil na 2:0!

A byli jsme nadále při chuti. Střelec druhé branky mohl po centru Martina Papeže navýšit vedení ve 36.min., ale jeho zakončení hlavičkou mu od brankové čáry vytěsnil dobře stojící obránce! Jenže ve 43.minutě se jako mávnutím kouzelného proutku zlé víly naprosto změnil obraz hry. Možná na to měla vliv obrovská hrubka Roberta Russmanna, který nechtěně přihrál úplně volnému Kovaříkovi, který se snažil Zdeňka Kofroně obejít. To se mu povedlo, a mohl zakončit z boku do prázdné branky, ale rozhodl se pro nesmyslné vrácení se s míčem k penaltovému puntíku, odkud branku přestřelil! Vypadalo to, že jsme měli štěstí a bude se jednat o ojedinělý případ, jenže stejný hráč to už o minutu později zvládl a snížil na 2:1. Tentokrát po zisku míče na hranici vápna dlouho nekličkoval a zleva obstřelil Zdeňka Kofroně.

A v nastaveném čase měli hosté další dvě tutovky! Do šaten jsme sice šli s náskokem ale i s hlavami dole.

A hned od druhého poločasu se hosté vrhli za vyrovnáním a dlouho nečekali. Opět to byl KOvařík, který se ve 48.min. dostal k dorážce a z bezprostřední blízkosti srovnal na 2:2.

Do 80.minuty to vypadalo na dělbu bodů, pak nás ale v tu chvíli zachránilo břevno a jakoby odbilo to, co mělo vzápětí přijít - Raab dostal dobrou přihrávku, pak už jen zakončil na vzdálenější tyč a šel se radovat k rohovému praporku – 2:3.

Víc už se žel nestalo a tak jsme i po sedmi zápasech bez bodu.

Celý zápas máte k dispozici zde:

Sestřih šancí a branek pak zde:

Ohlasy

 
Zápasový servis

Reportáž

Video

  • 1.SC Znojmo FK - FK Frýdek Místek 17 září 2021 | přehrát
  • Jakub Prokeš hodnotí duel s Frýdkem-Místkem | přehrát
  • Petr Kirschner hodnotí duel s Frýdkem-Místkem | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies