FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Další výhra nad divizním soupeřem

Další výhra nad divizním soupeřem Po páteční výhře nad Havl.Brodem se zrodilo další vítězství nad divizním soupeřem - 1.FC Viktorie Přerov.

 
 
přípr., středa 23.6.2021
1.SC Znojmo FK - 1.FC Viktorie Přerov  3:2  (3:0)
Branky: 20.Fládr, 24.Okleštěk, 34.Silva - 53.Koryčan, 88. z pen. Kytlica
ŽK: 1 (ZNO)
1.SC Znojmo FK: Polepil (46.Hamza) - testovaný hráč, testovaný hráč, Prokeš (46.Růžička), testovaný hráč, Krakovčík (60.Vocilka), Okleštěk (60.testovaný hráč), Fládr, Kirschner (60.Špalek), testovaný hráč (60.Březina), Silva (60.Kohoutek)

Komentář k zápasu

Od začátku silná sestava našeho týmu nenechala nikoho na pochybách, kdo je v tu chvíli na hřišti silnější. A k mnoha šancím se přidaly i góly. Nejprve ve 20.min. zprava přihrával aktivní Petr Kirschner přímo na Zdeňka Fládra, který zamířil přesně - 1:0. O čtyři minuty později se podobná akce zopakovala, tentokrát z levé strany a byli to jiní dva aktéři - přihrával testovaný hráč z Holandska, který v minulém zápase dával oba góly proti Havlíčkově Brodu, a na 2:0 zvýšil Tomáš Okleštěk. Ve 32.min. náš hrotový hráč Joao Silva trefil hlavičkou tyčku, ale o dvě minuty později už skóroval i on a zvýšil na 3:0.

Do druhého poločasu došlo ke dvěma změnám v sestavě a asi 8 minut po začátku se z ojedinělé akce hosté prosadili gólově Koryčanem a snížili na 3:1. Po hodině hry domácí trenér David Langer vystřídal hned pět hráčů a poslal na hřiště kromě jednoho testovaného hráče i čtyři naše dorostence. Prvních pět minut jich bylo plno na hřišti a objevovali se ve vápně soupeře. Další minuty pak ale převzali otěže zápasu více hosté. Krátce před koncem se po ruce jednoho z našich hráčů kopala penalta a přestože náš brankář vystihl směr a málem na míč dosáhl, hosté snížili Kytlicou na konečných 3:2.

Zítra se naši hráči utkají ve dvouboji - píšeme o tom zvláštní článek - proti znojemským florbalistům a další utkání sehrají hned v pátek na hřišti divizního Žďáru nad Sázavou.

Ohlasy

 
Zápasový servis

Reportáž

Video

  • Zdeněk Fládr hodnotí výhru nad Přerovem | přehrát
  • David Langer hodnotí výhru nad Přerovem | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies