FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Výhra nad havlíčkobrodskými

Výhra nad havlíčkobrodskými Druhé výhry v letošní letní přípravě dosáhli naši fotbalisté.

 
 
přípr., pátek 18.6.2021
1.SC Znojmo FK - FC Slovan Havlíčkův Brod  2:1  (2:1)
Branky: 29. a 31.testovaný hráč - 17. Zita
ŽK: Kirschner (ZNO)
ČK: 73.Kirschner (ZNO) po 2.ŽK
FC Slovan Havlíčkův Brod: Soukal-Cakl, Turek, Dejl, Pecen-Trinh, Pabousek-Novák, Fikar, Šilhart - Žila (Dočkal, Synecký, Víšek, Bouma, Kučera)

Komentář k zápasu

V 17.minutě se hosté po rohu, kdy se míč z hlavy jednoho z hráčů v bílém odrazil do tyče a následně jej Zita dorazil do sítě, ujali vedení 1:0, přestože více ze hry měli naši fotbalisté. I poté pokračovala hra více méně v režii našich hráčů, až se došlo ke 29.min. a jeden z testovaných hráč se trefil a vyrovnal na 1:1. Hosté reklamovali předchozí ofsajd, ale sudí branku uznal. Stejný hráč pak o dvě minuty později lobem krásně přehodil hostujícího gólmana a vedli jsme 2:1. Do poločasu se pak už výsledek nezměnil.

Ještě další čtvrthodinu druhé půle byla převaha našeho týmu zřetelnější, pak se prostřídalo a už to tolik všude nešlo. Komplikace nastala cca čtvrthodiny před koncem, kdy byl vyloučen Petr Kirschner. Nejprve dostal žlutou po zakopnutí míče po odpískaném ofsajdu, který asi nebyl a po několika minutách po zbytečném faulu rukama. Pozitivem této situace bylo vyzkoušení si hry v oslabení, protože hosté měli o hráče více a bylo to na hřišti vidět, i když ne tak, aby se dostali do větší šance, to dokázali naši hráči uhrát a zápas skončil tak, jak skončil po prvních 45 minutách.

Další zápas přípravy sehrajeme opět doma a to ve středu 23.6., kdy přivítáme dalšího divizního soupeře - 1.FC Viktorii Přerov.

Ohlasy

 
Zápasový servis

Reportáž

Video

  • Zdeněk Kofroň hodnotí výhru nad Havlíčkovým Brodem | přehrát
  • David Langer hodnotí výhru nad Havlíčkovým Brodem | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies