FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

První přípravný zápas přinesl prohru 0:2 na půdě 1.FC Slovácko B

První přípravný zápas přinesl prohru 0:2 na půdě 1.FC Slovácko B Dnes náš A-tým sehrál úvodní přátelský duel zimní přípravy a to u svého soupeře z MSFL - 1.FC Slovácko B. Dva hráči našeho soupeře vstřelili dvě branky v úvodní dvacetiminutovce a jelikož už žádná další branka nepadla, skončil duel 2:0.

 
 
přípr. (UT St.Město), sobota 11.1.2020
1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště) - 1.SC Znojmo FK  2:0  (2:0)
Branky: 4.? a 18.?
1.SC Znojmo FK: Jícha (46.Koukal) - Grbesic, Malár, Avdic, Garčic - Pacula - Jazvin (46.Martinek), Kolařík (46.Kaššai), Cheredea, Maric (46.McDonald) -Pohanka (46.Demjan)

Komentář k zápasu

Utkání se hrálo na umělé trávě ve Starém Městě, Na Širůchu. Průběh zápasu i své hodnocení nám sdělil náš trenér Milan Volf: "Do prvního přípravného utkání jsme nastoupili bez zraněných Milana Moravce a Tomáše Okleštěka, dále pak bez Kathona Kenroye St.Hillariho, Artura Yanaty a Lucase Serry De Carvalha, který musí nastoupit do přípravy v Hlučíně. Naopak jsme zkoušeli 4 nové hráče a tak naše hra postrádala od začátku souhru. Brzy jsme inkasovali dvě branky, domácí měli častěji míč ve své moci a my jsme hráli moc zbrkle, nepřesně, netrpělivě a tím jsme přicházeli brzy o míč. S naší hrou jsem nebyl vůbec spokojený."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies