FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
7.k. MSDD-D st. U18, neděle 15.9.2019
Tatran Kohoutovice - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  1:2  (0:1)
Branky: 90.Pavliš - 20.Žůrek, 75.Kouřil
ŽK: 44.Komárek, 88.Baláč - 51.Bartůněk, 87.Vaníček, 90.Růžička
ČK: 19.Tuček
Rozhodčí: Petr Mayer - Luboš Popelák, Ladislav Kukula
Počet diváků: 30

Ohlasy

trenér F.Havlík, 1.SC Znojmo FK: "Splněná povinnost, nic víc. Na půdě posledního týmu tabulky, který v dosavadním průběhu soutěže nezískal ani bod, jsme získali povinné 3 body. Herně se ale jednalo o nejhorší utkání v sezóně – hráli jsme nekoncentrovaně, soupeře jsme absolutně nedostupovali, otáčeli jsme se zády k osobním soubojům, naše výstavba hry byla žalostná a pouze nekvalita soupeře v přechodové fázi nás zachránila od inkasování laciných gólů po našich absolutně zbytečných a naivních ztrátách na naší polovině hřiště.
Fakt, že se proti takovému soupeři neprosadíme ze hry (branky jsme dali z výborně zahraných přímých kopů Adamem Žůrkem a Tobiasem Kouřilem) svědčí o tom, že jsme si nedokázali vytvořit herní převahu ani proti soupeři, který hrál od 19. minuty v deseti hráčích, kdy byl domácí hráč vyloučen.
Kvalitní výkon podal pouze Pavel Bartůněk a Kuba Vrba v bráně, s ostatními jsem nebyl spokojen. Pokud si hráči myslí, že když sehrají výborné utkání s Jihlavou, tak se další soupeř porazí sám, tak jsou na velkém omylu!!!"

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies