FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
1.k. MSDD-D st. U18, středa 21.8.2019
Athleticko-footballový club Humpolec - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  3:0  (1:0)
Branky: 41. a 54.Havel, 51.Staněk
ŽK: 69.Kaman (HBR)
Rozhodčí: Lukáš Machač - Zbyšek Ryšánek, Marek Švehla
Počet diváků: 60

Ohlasy

F.Havlík, trenér 1.SC Znojmo-mládež U18: "Do utkání jsme vstoupili ustrašeně a bojácně. Absolutně jsme nezachytili tempo hry domácího týmu, prohrávali jsme většinu osobních soubojů, nesbírali jsme odražené míče, hráče soupeře jsme dostupovali pozdě, především na naší pravé straně hřiště jsme nezachytávali náběhy soupeřových hráčů za naši obranu.
Když už jsme se dostali na míč, tak jsme ho zbytečně přidržovali nebo přišla nevynucená ztráta míče. Celé utkání jsme byli horším týmem.
Jsem velice zklamán individuálními výkony většiny hráčů. Pochopení mám pro hráče z kategorie U17 (Synek, Sadílek, Hamza), kteří hrají proti výrazně starším protihráčům a musejí se srovnat s tempem a rychlostí hry, pro ostatní ale ne.
Jde vidět, že pro některé hráče je dorostenecká divize výkonnostní strop - o to víc ale musejí pracovat a nahradit fotbalovost ochotou nechat na hřišti všechny fyzické i psychické síly, hrát "na krev" - a to se dnes nestalo."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies