FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorost urval cenný bod. S rezervou Brna však ztratil poločasové vedení

Starší dorost urval cenný bod. S rezervou Brna však ztratil poločasové vedení Čtyři body získal starší dorost v úvodních dvou zápasech druhé nejvyšší dorostenecké soutěže. Po výhře nad Sigmou Olomouc "B" měl nakročeno ke třem bodům proti Zbrojovce Brno "B", po vedení 2:0 v poločase však nakonec remízoval 2:2.

 
 
3.k. MSDL starší U19, sobota 17.8.2019
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Zbrojovka Brno B  2:2  (2:0)
Branky: 21.Pohanka z pen., 45.Kohoutek - 69.Kramár, 73.Němec
ŽK: 72.Pohanka, 77.Vocílka - 21.Kotásek, 57.Pelán
Rozhodčí: Simon Vejtasa - Ladislav Svoboda, Jiří Novák
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Polepil - Daniel (87.Růžička), Kocanda, Vocílka, Dvořáček - Škuta, Kaššai, Tumurbaatar, Kohoutek, Stix (74.Morong), Pohanka (90.Polický) (K)
FC Zbrojovka Brno B: Pelán - Kostrůnek, Kokorský, Kotásek (K), Kozel, Kramár, Němec (82.Kiesel), Gruber, Šedivý (87.Ryška), Guttler, Zajíček
Počet diváků: 105

Komentář k zápasu

Úvodní gól zápasu padl ve dvacáté minutě. K pokutovému kopu se postavil Radim Pohanka a úspěšnou střelou překonal hostujícího brankáře Matyáše Pelána - 1:0. Brněnská Zbrojovka se pokoušela o vyrovnání, aktivní hrou se však gólu nedočkala. K vyrovnanému stavu jí chyběla větší přesnost, střely k tyčím znamenaly pro Adama Polepila nebezpečí. Znojemští hráči rovněž párkrát zahrozili nebezpečným výpadem, prosadili se ovšem až v závěru poločasu. Milan Stix ještě nedokázal překonat Pelána, chvíli poté už nebyl pro Stanislava Kohoutka problém dorazit míč ve vápně do prázdné brány - 2:0. Hosté se snažili o tlak, k šanci se už nedostali.

Do druhé půle nastoupil tým Brna mírným náporem, na domácí obranu si však nepřišel Na znojemské straně se nevydařil útok po ose Škuta - Pohanka, stejně jako přímý kop Roberta Kaššaie, jenž střelou k tyči protáhl hostujícího Pelána. Brněnská územní převaha ovšem začala nabírat větších rozměrů, důsledkem bylo snížení hostů na 2:1. Za čtyři minuty bylo již vyrovnáno. Stix fauloval přibližně třicet metrů před vápnem. Ke standardní situaci se postavil Petr Němec, který zakroutil střelu k tyči - 2:2. Hlavní trenér Bohumil Smrček po neúspěšné hlavičce Davida Kotáska mimo bránu vystřídal Stixe, jehož nahradil Ondřej Morong. Velkou šanci na zvrat měl David Zajíček, který pohrdl osamocením se ve vápně, střílel vedle tyče. Z ojedinělé šance mohl vedení vrátit Kohoutek, po přímém kopu hlavičkoval nad bránu.

Ohlasy

trenér Bohumil Smrček, 1.SC Znojmo U19: "Po dvou dnech jsme nastupovali k dalšímu těžkému utkání, tentokrát se Zbrojovkou Brno, s cílem neprohrát. Zápas se pro nás vyvíjel velmi příznivě. Ve 21.min. úspěšně proměnil penaltu Radim Pohanka a ve 45.min., po pěkné akci na jeden dotyk zvýšil Stanislav Kohoutek na 2:0. V druhém poločase soupeř dominoval, našim hráčům docházeli síly, i přesto se nám podařilo uhájit remízu. Ačkoli mladí hráči zatím získávají zkušenosti v nové soutěži, podařilo se jim získat velmi cenné čtyři body s favorizovanými soupeři, a za to si zaslouží velký dík."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies