FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Prohra 0:3 s rakouským prvoligovým spusu SKN St.Pöltenem

Prohra 0:3 s rakouským prvoligovým spusu SKN St.Pöltenem Z N O J M O (foto FB soupeře) - Ve druhém přípravném duelu se naši hráči představili na rakouské půdě kousek od Laa an der Thaya, kde sehráli duel se šestým týmem tamní nejvyšší soutěže.

 
 
přípr.Wildendürnbach, sobota 13.7.2019
spusu SKN St.Pölten - 1.SC Znojmo FK  3:0  (1:0)
Branky: 8. Gartler z pen., 85.Schütz, 88.Vucenovic
spusu SKN St.Pölten: Vollnhofer, Ingolitsch (60.Sylla), Luan (46.Drescher), Meisl, Ambichl – Rasner, Ljubicic (68.Hofbauer), Luxbacher) – Riski (60.Helmbrecht), Gartler (60.Schütz), Balic (75.Vucenovic)
1.SC Znojmo FK: Koukal (46.Jícha) - Garčic, Pacula, Avdić, Artur - Švarc (60.Stix), Kolařík, Moravec (46.Malár), Martínek (60.Kochan) - Olekh (60.Sivera), Hlůže (60.Pohanka)

Komentář k zápasu

Zápas se hrál na hřišti ve Wildendürnbachu a zatímco pro náš nově poskládaný tým se jednalo teprve o druhé přípravné utkání v krátkém sledu, pro spusu SKN St.Pölten, kterému jen o jedno místo v minulé sezóně utekly evropské poháry, to byla generálka na nejvyšší rakouskou soutěž.

V prvním poločase jsme se soupeřem drželi krok a do šaten se šlo za stavu 1:0 pro favorita. Ani ve druhé půli to dlouhou dobu nevypadalo, že by se náš soupeř proti našemu mladému týmu prosadil gólově. Až v samém závěru zápasu se ještě dvěma přidanými brankami zvýšilo celkové skóre na pro nás nepříznivých 0:3.

 
Zápasový servis

Reportáž

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies