FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Gól našeho kapitána v závěru utkání zajišťuje našemu celku bod!

Gól našeho kapitána v závěru utkání zajišťuje našemu celku bod! Z N O J M O - Do utkání se vrátil do základní sestavy po zranění Tomáš Okleštěk. Naše mužstvo dokázalo v 10 hráčích vstřelit v závěru zápasu branku, která nám zajišťuje bod. V zápasu padly dvě červené karty.

 
 
14.k. Fortuna MSFL, pátek 1.11.2019
1.SC Znojmo FK - MFK Vyškov  1:1  (0:1)
Branky: 85.Avdić – 9.Harba
ŽK: 9.Avdić, 64.Okleštěk, 69.Moravec, 79.Yanata – 4.Spurný, 6.Sečkář, 46.Lahodný, 58.Krejčí, 64.Oulehla
ČK: 66.Okleštěk – 84.Oulehla (oba po druhé ŽK)
Rozhodčí: Mayer Jan – Drozdy Luboš, Tomanec Josef
Delegát: Jaroslav Káňa
1.SC Znojmo FK: Jícha – Yanata, Avdic (C), Moravec, Okleštěk, St Hillaire, Malár, Garčic, Demjan (70.Pohanka), De Carvalho Serra, Paula (87.Kolařík)
MFK Vyškov: Spurný – Tshibwabwa (46.Křivánek), Fila (80.Matocha), Hanuš (35.Smrčka), Oulehla, Langer (88.Rus), Klesa (C), Lahodný, Krejčí, Sečkář, Harba
Počet diváků: 257
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Do prvního poločasu jsme vstoupili lépe, byli jsme aktivnější, dvě šance spálil Demjan. Ve čtvrté minutě běžel Lucas De Carvalho Serra a gólman Spurný k míči, ke kterému se dříve dostal náš hráč, a tudíž byl gólmanem pouze atakován. Sudí se rozhodl ho potrestat pouze žlutou kartou, i když se to nikomu z domácích nelíbilo. Pak ale se v 9. minutě k míči dostal Harba, který si všiml vysunutého Jíchy a pěknou střelou našeho brankáře přeloboval – 0:1. Náš celek byl brankou zaskočen a na aktivitě ubral. Naopak Vyškov začal na svém tempu přidávat. Výrazný byl vyškovský Harba. Náš celek měl ještě ve zbytku první půle drobnější šance, ale žádnou, se kterou by měla vyškovská defenzíva problémy.

Hned ze začátku druhého poločasu jsme měli příležitost, ale finální přihrávku zneškodnil jeden z hostujících obránců. Ránou pro náš celek byly dvě žluté karty v rychlém sledu za sebou pro Tomáše Oklešťka a tedy červená karta. Mužstvo tak muselo poslední půl hodinu zápasu dohrát v 10 hráčích. Na place to bylo znát. Vyškov měl převahu a naše mužstvo tlačil. Například asi tři minuty po vyloučení se do velké příležitosti dostal Fila, kterého však skvělým zákrokem vychytal náš gólman. Pak však naneštěstí pro Vyškov uviděl také druhou žlutou kartu Oulehla a musel tak hřiště opustit dřív. A díky této příležitosti se po centru Yanaty vysoko vyšvihl kapitán Muamer Avdić, jenž hlavičkoval do míst, kam neměl Spurný nárok – 1:1! Po brance byla na každé straně ještě velká příležitost, ale ani jedna v síti už neskončila. Body se tak mezi náš celek a ten vyškovský musely dělit.

Ohlasy

Milan Volf, trenér 1.SC Znojmo FK: "Před utkáním jsme si řekli, že budeme disciplinováni, že nebudeme mluvit s rozhodčím. Jenže to co provedl Tomáš to je trestuhodné. Zlobím se také na rozhodčího, když gólmanovi na začátku utkání neudělil červenou kartu, která byla za mě jasná. Druhý poločas už z naší strany nebyl tak kvalitní, bohužel přišla ona červená karta pro Tomáše, ale díky zapálení kluků na hřišti jsme dokázali alespoň utkání dovést do remízového konce."

Jan Trousil, trenér Městské FK Vyškov: "Prvních deset minut nás domácí tlačili. Byla tam sporná situace, jestli rozhodčí vyloučí nebo nevyloučí našeho gólmana, což pro nás dopadlo naštěstí pouze žlutou kartou. Harbův gól nám pomohl a poté se domácí příliš nedostávali do šancí. Po poločase jsem chtěl, abychom začali hrát víc defenzivně, pomohlo nám vyloučení Oklešťka. Pak jsme jim ale pomohli školáckou chybou, když jsme jim vyrobili nesmyslný faul na vlastní polovině. A přišlo dvojité potrestání v podobě červené karty a gólu Avdiče. Pro nás byly body velice blízko, ale když nedokážeme dát pojistný gól tak je jen otázka, jestli tam nějaká standartka spadne nebo ne. Znojmu to tam spadlo, a proto říkám, že si myslím, že to byla zasloužená remíza."

 
Zápasový servis

Reportáž

Video

  • Milan Volf hodnotí remízu s Vyškovem | přehrát
  • František Malár hodnotí remízu s Vyškovem | přehrát
  • 14KOLO 1.SC ZNOJMO FK - MFK VYŠKOV 1. 11. 2019 | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies