FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Čtvrtá výhra z posledních pěti zápasů! Góly dali dvakrát Demjan, jednou Pohanka!

Čtvrtá výhra z posledních pěti zápasů! Góly dali dvakrát Demjan, jednou Pohanka! Kdo by zlomil po úvodu soutěže nad našim týmem hůl, velice by se divil po 10 odehraných zápasech. Potřetí v řadě a počtvrté z posledních pěti duelů si naši hráči připsali tři body za výhru 3:1 nad Viktorií Otrokovice. Zejména ve druhém poločase ale mohlo padnout z obrovských šancí do branky hostů klidně dalších šest sedm branek, ale buď při nás stála smůla nebo při hostech štěstí! V závěru utkání skóre zmírnil Jasenský z pokutového kopu.

 
 
9.k. Fortuna MSFL, pátek 27.9.2019
1.SC Znojmo FK - FC Zlínsko, spolek  3:1  (1:0)
Branky: 43. a 77.Demjan, 81.Pohanka – 93.Jasenský
ŽK: 63.De Carvalho Serra, 74.Malár - 27.Přikryl, 76.Dnistrianskyi, 72.Vavřík
Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - Líkař Petr, Volek Stanislav
Delegát: Vlčnovský Zbyněk
1.SC Znojmo FK: Jícha – Yanata, Cheredea, Avdić (C), Moravec, St.Hillaire, Malár, Garčic, Demjan (78.Kaššai), De Carvalho Serra (86.Martinek), Pacula (78.Pohanka)
FC Zlínsko, spolek: Semanko – Fiala, Mozol(70.Dnistrianskyi), Vavřík, Přikryl, Minx (85.Novák), Jasenský (C), Vybíral (78.Bahounek), Vašulka (65.Hubr), Dekleva, Mlýnek (82.Minář)
Počet diváků: 412
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

První poločas byla z obou stran hra opatrná. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu a být potrestán. První větší šanci měli hosté ve 22. minutě. Centr si našla jedna z hlav hostující ofenzívy a nasměrovala ho k pravé tyči Jíchovy brány, kde byl Filip připraven. Měli jsme o něco víc šancí. Ta největší přišla v závěru první půle, když se podařilo dát Róbertu Demjanovi gól do šaten, když svou střelou bez problému vsítil branku a dostal náš tým do vedení!

Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivněji jak soupeř. V 60. minutě Róbert Demjan měl navýšit na 2:0, ale z bezprostřední blízkosti napálil míč pouze do levé tyče! Střelecká smůla ale pokračovala, když o dvě minuty později Milan Moravec přestřelil z 10 metrů. Hosté měli asi jedinou šanci v druhém poločase v 64. minutě. Když se Vašulka dostal před našeho brankáře Filipa Jíchu a přehlavičkoval ho. Míč ale nepřešel brankovou čáru, protože se Filip Jícha rychle otočil,svou chybu napravil a míč chytil. Další tutovka našeho mužstva přišla v 70. minutě, když museli hráči Otrokovic vykopávat z brankové čáry! A o 3 minuty později znovu! Centr Cheredey si nikdo ze spoluhráčů nenašel a skákající míč před gólmanem Semankem nedotlačili. Střeleckou smůlu ukončil Róbert Demjan, když si našel centr Milana Moravce a zvýšil na 2:0! O malou chvíli později bylo znovu veselo! Radim Pohanka dostal přihrávku od Kathona a zakončil nekompromisně ke vzdálenější tyči! Měli jsme rozhodně navrch. Několik dalších šancí jsme spálili, nebo nedotáhli do konce. Robert Kaššai šel v závěru sám na gólmana, ale místo střely se rozhodl k přihrávce pod sebe, kde nikdo nebyl. V samém závěru jeden z našich hráčů zfauloval hostujícího útočníka a rozhodčí tak ukázal na penaltu. Tu sice Jasenský proměnil, ale to už pouze prohru Otrokovic zmírnilo, jelikož rozhodčí hned vzápětí pískl konec utkání.

Ohlasy

Milan Volf, trenér 1.SC Znojmo FK: "Jsem nesmírně šťastný, že jsme to dnes zvládli. Věřím, že i kluci taky. Kdo by si to pomyslel po začátku sezony, kdy jsme měli nulu či jen pár bodů. Za posledních pět kol jsme čtyřikrát vyhráli, dostali jsme se úplně někam jinam. Druhý poločas bylo vidět, že naše tréninky a častá účast na nich nese ovoce. Byli jsme jasně lepší fyzicky a 3:1 je pro hosty milosrdný výsledek."

Dan Matuška, trenér FC Viktoria Otrokovice, spolek:„Začali jsme dobře, první půli jsme měli pod kontrolou, měl víc ze hry a mohli jsme dát i gól. Pak ale přišla blbá ztráta na půlce a před přestávkou jsme inkasovali. Ve druhé půli nevím, co se stalo. Soupeř mohl dát klidně šest gólů, nastřelil dvě tyče. Zatím si to nedovedu vysvětlit. Druhou bídnou půli si nedovedu vysvětlit. Hráli jsme bez disciplíny, každý si dělal, co chtěl. Takhle to nejde. Chybí nám morálka. Když dostaneme gól, kluci už vnímají zápas jako ztracený.“

 
Zápasový servis

Reportáž

Video

  • 1.SC Znojmo FK - FC Viktoria Otrokovice,spolek 3:1 | přehrát
  • Milan Volf hodnotí výhru nad Otrokovicemi | přehrát
  • Lucas De Carvalho Serra po výhře nad Otrokovicemi | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies