FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Opět rozhodující gól v nastavení, tentokrát žel do naší sítě

Opět rozhodující gól v nastavení, tentokrát žel do naší sítě P E T Ř K O V I C E - Zatímco ve středu v Dolním Benešově nám nastavený čas pomohl ke vstřelení jediného gólu a přivezení všech tří bodů, o tři dny později v nedalekých (pouhých 13 km vzdálených) Petřkovicích se štěstěna obrátila k našemu týmu zády a my v 5.(!) minutě nastavení inkasovali opět jedinou branku zápasu (pro domácí velmi šťastná), která tentokrát rozhodla, že si z předměstí Moravskoslezské metropole nevezeme ani bod, i když jsme k němu především díky vynikajícím zákrokům brankáře Filipa Jíchy.

 
 
6.k. Fortuna MSFL, sobota 7.9.2019
FC Odra Petřkovice - 1.SC Znojmo FK  1:0  (0:0)
Branky: 95.Baranek
ŽK: 20.Honiš - 32.Demjan, 47.Avdić, 52.Martinek, 94.Jícha
Rozhodčí: Richtár Jaromír - Gasnárek Michal, Páral Roman
Delegát: Piňos Karel
FC Odra Petřkovice: Buček – Dziuba (70.Adamík), Sporysz (C), Neumann, Ptáček (64.Tomšů), Mišinský, Plesník (76.Baranek), Mládek, Strakoš, Szotkowski (83.Tilkeridis), Honiš
1.SC Znojmo FK: Jícha – Yanata, Cheredea, Avdić (C), Moravec, Kolařík, Malár, Garčic, Martinek (61.Doublette), Demjan (93.Kaššai), De Carvalho Serra
Počet diváků: 204
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Šesté kolo odstartoval duel našeho celku proti Petřkovicím, které se před zápasem nacházely na 9. místě. Do zápasu jsme nastoupili v totožné sestavě jako v Dolním Benešově, až na post gólmana, kde na místo Jirky Koukala se vrátil Filip Jícha.

Úvodního výkopu se chopili hráči Petřkovic a také první minuty ovládali. Naše příležitost se dostat do vedení přišla již v 9.minutě. Buček ale naši stoprocentní šanci zlikvidoval. Po této šanci se Petřkovice otřepaly a naše mužstvo opět zatlačily. V 20.minutě po faulu na našeho hráče jsme měli k dispozici standardku z úctyhodné vzdálenosti. Cheredea svou střelou trefil pouze zeď. Hra se pak hodně vyrovnala a do konce první půle branka nepadla.

Hned na začátku druhé půle se domácí pustili do útoku a Filip Jícha se musel blýsknout pěkným zákrokem. Útoky a nájezdy Petřkovic pokračovaly, v rychlém sledu z levé i pravé strany byly vyslány centry, na které ale nikdo ze Slezanů nedosáhl. Také naši borci v modrobílých dresech měli šanci, ta však skončila po té, co Yanata špatně trefil míč a ten šel hodně mimo. Následující minuty patřily hostujícímu gólmanovi Jíchovi. Filip Jícha se opět ukázal, proč je znojemskou jedničkou a tým hned v několika situacích zachránil a podržel. V 68.minutě se ke střele dostal domácí Tomšů, jeho pokus však Jícha parádně vytáhl z růžku branky! Naši hráči se snažili opět o nějaké pěkné akce, žádná ale nebyla dohrána do konce, aby míč zůstal za zády Antonína Bučka. Pak už jsme se zatáhli a snažili se ubránit velkému tlaku domácích. V 88. minutě jsme museli odvracet loženku hráčů z Petřkovic. Na konci základní hrací doby se rozhodl sudí Richtár nastavit dokonce pět minut. Právě pátá minuta se nám stala osudnou. Po odvráceném centru z pravé strany se k míči dostal Baranek a míč bez váhání vyslal na branku Filipa Jíchy. Tentokrát to bylo moc i na Filipa a přesnou střelou k levé tyči zajistil pro domácí Petřkovice výhru 1:0. Doublette se pokoušel ještě o srovnání, to však ukončil hvizd píšťalky hlavního rozhodčího, který ukončil zápas. Po sedmi odehraných kolech zůstáváme na sestupových příčkách, naopak Petřkovice se posunuly na místo šesté.

V dalším kole přivítáme už ve čtvrtek 12.9. před vinobraním od 18:00 o postup bojující MFK Frýdek-Místek. Přijďte naše borce povzbudit!

Ohlasy

Milan Volf, trenér 1.SC Znojmo FK: "V první polovině jsme dobře hráli, kombinovali a disponovali jsme i šancemi. S výkonem kluků jsem byl maximálně spokojený. Během druhého dějství na nás vlétli, zrychlili hru a nedali nám vydechnout. Byli jsme pod tlakem a mysleli si, že vše dotáhneme do remízového konce. Je pravdou, že jsme ošetřovali našeho hráče Milana Moravce. Nevím, jestli mělo být nastaveno pět minut. Nemá cenu spekulovat. Měli jsme to uhlídat. Lucas De Carvalho Serra hrál dnes výborně. V prvním poločas byl super, ve druhém mohl z příležitosti dát gól skluzem přes celou brankovou čáru. Neměli jsme na nic čekat a jít do zakončení."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies