FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Bezbranková remíza přinesla Áčku bod

Bezbranková remíza přinesla Áčku bod Z N O J M O - Ve druhém zápase po sobě nepoznali naši hráči hořkost porážky, ale ani se nemohli radovat z vítězství. Souboj s Hlučínem skončil bez vstřelené branky na obou stranách.

 
 
5.k. Fortuna MSFL, pátek 30.8.2019
1.SC Znojmo FK - FC Hlučín  0:0  (0:0)

ŽK: 31.Yanata, 53.Moravec – 69.Vengřinek
Rozhodčí: Vejtasa Simon - Machač Lukáš, Vostrejž Ivan
Delegát: Beneš Jaroslav
1.SC Znojmo FK: Jícha – Avidč (C), Malár, Garčic – Yanata, Kolařík (51.Krula), Cheredea, Okleštěk (14.Martinek), Moravec, Kvych (66.Doublette) – Demjan
FC Hlučín: Kolenko – Heiník, Rubý, Macíček (66.Krejčí), Opatřil (85.Dostál), Dostál, Štefek (C), Vengřinek, Wolf, Kraut (91.Gros), Pyclík (46.Jančík)
Počet diváků: 325
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Trenér Milan Volf pro tento zápas zvolil jedenáctku obdobnou té z minulého týdne z Rosic. Pouze místo Kennyho Doubletteho nastoupil Róbert Demjan, který týmu přišel na pomoc z Třince.

Od prvních minut byl Hlučín o něco aktivnějším týmem a nepouštěl naše fotbalisty do šancí. Hosté sami si jich však hned několik vypracovali. Ve 14. minutě utkání však přišla určitě velká rána pro náš celek, když musel pro zranění opustit hřiště Tomáš Okleštěk, kterého nahradil Patrik Martínek. Poměrně jsme chybovali, Hlučín však žádnou chybu nepotrestal. Na konci dvacáté minuty se fanoušci dočkali první střely na bránu Kolenka – hlučínského golmana. Cheredeova střela ale neměla ideální parametry a zblokovaná střela pro brankáře nebyla problémem. Hned o minutu později si Milan Moravec poradil se skákajícím míčem, zpracoval si ho a pelášil do vápna. Stihl také vystřelit, ale ani tentokrát nešla střela ideálně. Přes převahu Hlučína nad Znojmem se ale hostům nepodařilo vystřelit. Zbytek prvního poločasu byla vidět soustředěnost obou celků, ani jeden nechtěl dostat branku do šaten.

Ve stejné režii začal také poločas druhý. Hlučín se dostal do první šance, kterou mu ale zastavil ofsajd. Svěřenci trenéra Volfa však nezaháleli, a hned vzápětí se podařilo Michalovi Garčicovi proběhnout po lajně až na hranici šestnáctky, kde stačil ještě posunout míč na nabíhajícího Kvyche, ten se pokusil o centr z první, ale nikoho ze spoluhráčů nenašel. V 66. minutě se trenér Milan Volf rozhodl zaměnit Kvycha za Kenny Doubletteho, který (jak se později ukázalo) byl dobrou změnou. Od jeho příchodu se hra domácích oživila, i sám Kenny si několik akcí sám vytvořil a zakončil. V 83. minutě si opět vytvořil dvěma pěknými kličkami střelecký prostor, střela však šla kousek od levé tyče. Hlučín velký tlak Znojma v závěru ustál a tak si odvezl z Městského stadionu bod. Pro naše mužstvo je to tak druhý bod v této sezóně.

Ohlasy

trenér Milan Volf, 1.SC Znojmo FK: "Šance jsme měli až ve druhém poločase, v prvním poločase jsme hráli ustrašeně, bázlivě. Vysvětlili jsme si to o poločase, myslím, že druhá půle už byla zlepšená, co se týče pohybu a individuálního výkonu, ale pořád mi tam schází finální část, v poslední fázi to zkazíme, kopneme centr za bránu, nebo přihrajeme soupeři, místo příhrávky vystřelíme vedle. To nás sráží."

trenér Marcel Melecký, FC Hlučín: "Byl to remízový zápas, oba celky si nevypracovaly stoprocentní šanci. V první půli to bylo z naší strany hodně dobré, pak se hra vyrovnala, soupeř začal hrát, v prvním poločasu soupeř nějakou tutovku neměl. Druhý poločas se přeléval z jedné strany na druhou. Bylo to o tom, že to neumíme dohrát do finální fáze. Máme hodně ztrát."

 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Video

  • Milan Volf hodnotí remízu s Hlučínem | přehrát
  • František Malár hodnotí remízu s Hlučínem | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies