FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Bez bodu a gólu. O prohře v Kroměříži rozhodl děsivý začátek

Bez bodu a gólu. O prohře v Kroměříži rozhodl děsivý začátek K R O M Ě Ř Í Ž - Znojemští fotbalisté se bodu nedočkali ani ve druhém kole MSFL. Na hřišti SK Hanácké Slavie Kroměříž prohráli jednoznačně 0:4, již po pěti minutách byl stav 0:2. Další dvě branky naši borci obdrželi v závěrečné desetiminutovce zápasu. Po Velkém Meziříčí se tak neprosadili ani proti Kroměříži.

 
 
2.k. Fortuna MSFL, pátek 9.8.2019
SK Hanácká Slavia Kroměříž - 1.SC Znojmo FK  4:0  (2:0)
Branky: 3., 5. a 84.Silný, 80.Machálek
ŽK: 75.Silný - 35.Okleštěk, 54.Doublette, 64.Avdić
Rozhodčí: Pelikán Ondřej - Mikyska Jan, Rosický Jakub
Delegát: Rabušic Radek
SK Hanácká Slavia Kroměříž: Kofroň – Zavadil, Hloch, Pančochář (82.Chytil), Cupák, Silný (86.Votava), Matoušek (C), Kovář (56.Fládr), Marčuk (61.Mlčoch), Masař (74.Machálek), Jeleček
1.SC Znojmo FK: Jícha – Yanata, Avdić (C), Moravec (87.Bailon), Okleštěk, Doublette (86.Stix), Kolařík (81.Kaššai), Malár, Garčic, Kvych (71.Martinek), Pacula (65.Krula)
Počet diváků: 289
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Trenérský tým se rozhodl dát do druhého zápasu důvěru stejnému základu, který vyrukoval na Velké Meziříčí. Na lavičce se neocitli Vojtěch Švarc a Oleksiy Cheredea, šanci naopak dostali Robert Kaššai a Alexis Bailon-Nino.

Úvodní pětiminutovka byla pro znojemské nevydařená. Již po dvou minutách se nedohodla stoperská dvojice, čehož využil kanonýr Jan Silný - 1:0. O tři minuty později bylo pro naše hráče ještě hůře. Rychlý přechod Kroměříže do útoku znovu využil Silný, který umístil střelu k tyči - 2:0. Začátek duelu výrazně poznamenal první polovinu poločasu, v níž domácí byli lepším týmem. Na naší straně se pokoušel zahrozit Oleh Kvych, jeho hlavička ve vápně mířila nad. Ve třiadvacáté minutě nastala krátká přestávka na občerstvení, což pomohlo znojemskému týmu. Ten svoji hru oživil, k větším příležitostem se však nedostal. Největší měl v závěru poločasu, kdy se Okleštěk ocitl sám před brankářem Kofroněm, jeho práce byla neúčinná.

Úvod druhé půle byl opatrnější, po osmi minutách se o rozruch postarali domácí přímým kopem, Jícha zůstal u tyče připravený. O chvíli později se Kroměříž radovala potřetí, po centru z levé strany si ale domácí hráč pomohl rukou. Za další minutu výraznějšímu náskoku zabránil Jícha u penaltového puntíku a obětavá práce naší obrany. Po více jak hodině hry se do šance dostal také střídající Filip Krula, ten na bránu poslal tečovanou střelu, Kofroň však pohotovým zákrokem zamezil gólu. Krátce na to se Kroměříž prodrala ke dvěma velkým příležitostem, jednou ji zastavil ofsajd, podruhé nepřesné zakončení domácích. Favorit se třetí branky přeci jen dočkal. Milan Machálek si za polovinou hřiště pohlídal ofsajdovou hranici, aby zkraje utíkal na Jíchu. Tomu provedl kličku a následně se prosadil do brány - 3:0. Kroměříž v poslední desetiminutovce přidala také čtvrtou branku, Jan Silný dovršil hattrick únikem na bezmocného Filipa Jíchu - 4:0. V posledních minutách se tak mohla alespoň radovat znojemská akademie, která do utkání vyslala dvojici Robert Kaššai, Milan Stix.

Ohlasy

trenér Milan Volf, 1.SC Znojmo FK: "Můžeme si říkat, co chceme, připravovat se na zápas, na úvod, ale když spíme 10 minut, tak se od toho odvíjí celé utkání. Dostali jsme dvě branky hned v úvodu, 20 minut jsme se z toho probírali, pak jsme hru vyrovnali, do konce poločasu jsme mohli snížit na 1:2. Druhý poločas jsme nezačali špatně, v polovině druhé půle jsme začali riskovat, začali jsme hrát na tři obránce, abychom podpořili ofenzivu. Měli jsme tam dvě šance, žel je zase neproměnili. Jak jsme riskovali, nechali jsme prostor pro brejky, hráli jsme vabank a soupeř toho samozřejmě využil."

 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Ohlasy

Video

  • Milan Volf hodnotí vysokou prohru proti Kroměříži | přehrát
  • Patrik Pacula hodnotí prohru proti Kroměříži | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies