FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vyrovnaný duel s Baníkem Ostrava rozhodl až v samém závěru Baroš

Vyrovnaný duel s Baníkem Ostrava rozhodl až v samém závěru Baroš O S T R A V A - Cennou remízu s prvoligovým týmem se nám vydolovat nepodařilo. Proti aktuálně čtvrtému týmu české nejvyšší soutěže jsme měli několik šancí, včetně té od nové posily Jordana Browna, vítězství pro favorita z Ostravy však minutu před koncem ukořistil po střele k tyči Milan Baroš.

 
 
přípr., pátek 12.10.2018
FC Baník Ostrava - 1.SC Znojmo FK  1:0  (0:0)
Branky: 89.Baroš
FC Baník Ostrava: Budinský (46.Lapeš) – Pazdera (46.Breda), Šindelář, Procházka, Fleišman – Fillo (46.Bolf), Mešaninov (46.Hrubý), Jirásek, Stáňa (46.Kaloč) – Baroš, J.Šašinka (46.Diop)
1.SC Znojmo FK: Buček (46.Veselý) – Krčík, Malár, Dramé, Cihlář (44.Helísek) – Lacko, Ambrozek – Mudra, Ordoš, Šulc – Brown (60.Teplý)
Počet diváků: 300
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Úvod zápasu patřil našemu týmu. Již v páté minutě z hranice vápna vystřelil Jan Mudra, jeho přízemní střela letěla vedle levé tyče. O tři minuty později mohl skóre otevřít Jordan Brown, z malého vápna však netrefil prázdnou bránu. Následně se oba celky staraly o útočné akce rovným dílem, nejvíce ze všeho zaujal aktivní Brown, který se pohyboval po velkém prostoru hřiště. Ve druhé polovině první půle se iniciativy chopili prvoligoví fotbalisté, kteří v závěru poločasu měli šanci se dostat do vedení, spolupráci Milana Baroše a Martina Filla včas zastavila znojemská obrana.

Druhý poločas již neplatil pro Tomáše Cihláře, kterého nahradil David Helísek. Ke změně došlo také v brankovišti, za Antonína Bučka přišel Vlastimil Veselý. První minuty půle byly ve znamení nepřesností, úvodní šanci si vypracovali až domácí, kteří v pokutovém území znojemského výběru nevyužili velký závar. Čtvrt hodinu před koncem jsme mohli jít do vedení, ostravského brankáře ale zachránila tyč. Utkání se rozhodlo až minutu před koncem, kdy Milan Baroš po individuální akci otevřel skóre zápasu – 1:0. Jakub Kučera hned na to mohl vyrovnat, střela z první z malého vápna mu ale nevyšla.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies