FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
11.kolo, sobota 13.10.2018
SK Fotbalová škola Třebíč - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  3:4  (0:1)
Branky: 64.Dvořák, 68.Kelbler, 73.Švéda - Škuta 12.Janík, 53.Kašpárek, 67.Polepil
ŽK: 70.Škuta (ZNO)
Rozhodčí: Jan Krejča - Jakub Rosický, Lucie Šabacká

Ohlasy

kometář trenéra F.Havlíka

Do utkání jsme vstupovali v situaci, kdy jsme 7 hráčů poskytli týmu U19, z toho 4 hráli minimálně poločas, další 3 jsme nechali kategorii U18. Zvládnout utkání herně i výsledkově jsme si tedy vytyčili jako výzvu.
Dařilo se nám ji plnit do 60. minuty, kdy jsme vedli 3:0, a zdálo se, že si utkání v klidu pohlídáme a na velmi dobře připraveném hřišti si ještě budeme dělat radost fotbalem a přidáme další branky.
Místo toho přišla absolutní ztráta koncentrace, kdy jsme inkasovali po ztrátě míče v přechodové fázi a co hůře, 2x nám proletěl míč po standardní situaci soupeře, kdy jsme v našem vápně byli absolutně bez důrazu a bez ochoty podstoupit osobní souboj.
Nakonec jsme výsledkově zápas zvládli, v kategorii U17 mě ale mnohem více zajímá herní projev týmu a individuální výkony jednotlivých hráčů. V herním projevu momentálně postrádám především emoce.
Co se týče individuálních výkonů, tak očekávám daleko více od hráčů, kteří by při absenci Tima, Petra Škuty či Milana Stixe, měli převzít vůdčí role v týmu, a to se momentálně neděje.
Věřím ale tomu, že herní projev i individuální výkonu půjdou nahoru, kluci mě už několikrát přesvědčili, že tento tým má charakter a já věřím, že do konce podzimní části předvedeme kvalitní hru a získáme tak i maximální počet bodů.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies